Frenderupgade 32, Nr Frenderup, 4780 Stege

Unik ejendom på en fantastisk naturgrund i Nr. Frenderup på Vestmøn

SOLGT
Vil I have ro og fred, Dark Sky og uforstyrret udsigt til gravhøje? Med en skøn beliggenhed i Nr. Frenderups bakkede landskab på Vestmøn finder I denne stemningsfulde ejendom på en helt fantastisk naturgrund.

Med knap en hektar blandet eng og skov, åbent vandløb og snoede stier, kan I gå tur på egen grund. Her vokser vilde orkideer, engkapelejer og mange forskellige træer. Er drømmen at have heste, får eller andre dyr, er der rig mulighed for det.

Ejendommen byder også på en solrig have, der er anlagt med flere terrasser, urtehave og blomstrende buske. I forlængelse af værkstedet og udhuset er en overdækket terrasse med udekøkken, og her kan I ved nattetid sidde og betragte det uforlignelige fænomen Dark Sky med tusinde, funklende stjerner.

Selve huset er fra 1875 og gennemgik i 2007-2008 en totalrenovering med respekt for husets oprindelige udtryk. Resultatet er en unik bolig, hvor landlig charme og moderne komfort går op i en højere enhed.

Ved istandsættelsen er der lagt vægt på materialer i høj kvalitet, energieffektivitet og bæredygtige løsninger. I rummene breder sig eksempelvis et flot egetræsgulv, mens alle vinduer og døre er af hårdtræ.

Huset opvarmes med jordvarme, og i stueetagen er der lagt varmefordelingsplader i gulvet, hvilket bidrager yderligere til det meget lave varmeforbrug og den flotte energimærkning.

Huset træder smukt frem i det grønne landskab med hvidpudset facade, kampestensfundament og sprossede vinduer. I bydes velkommen i den rummelige entré med indbygget opbevaring til sko og overtøj. Hjemmets centrum er det store alrum, hvor køkkenet fremtoner med fronter i massiv eg og veludvalgte hvidevarer i børstet stål-look. Under madlavningen har I udsigt over det kuperede landskab, og middagen serveres i alrummets spisesektion, hvorfra der er udgang til haven. Gennem sprossede fløjdøre nås den hyggelige stue, hvis oplevede areal øges, når døren slås op til terrassen i sommerhalvåret. Videre byder underetagen på to gode værelser samt et flot badeværelse med muret bruseniche.

Førstesalen har loft til kip og blotlagte hanebjælker, der bidrager til den landlige stemning, og herfra har I et uspoleret vue over de åbne vidder. På førstesalen finder I en stor stue, der oplagt kan indrettes til multirum, atelier eller noget helt tredje, og i hver ende af rummet er yderligere et stort værelse.

Trods den uforstyrrede beliggenhed kommer hverdagen til at glide nemt, for de daglige gøremål findes i nærliggende Stege, og børnene kan følge vandrestien Camønoen direkte til skolen. Og I har blot en cykeltur til Hvide Klints fortrinlige strand.

Med sin gode størrelse og idylliske omgivelser excellerer huset til såvel børnefamilien, der ønsker rolige rammer om hverdagen, og som flexbolig for sommerhusfolket, der kræver plads og kvalitet - hele året rundt.

Der er indlagt fibernet i ejendommen.

Kontakt os for at høre nærmere.