Frugthaven 34, Bakkebølle Strand, 4760 Vordingborg

Højt i udstykningen med flot udsigt over området, vandet og Farø-broen

SOLGT
Ligegyldig hvilken vej man vælger for at komme til Bakkebølle Strand - rammes man af marker, skov og den frie natur, inden skiltet viser ned til området.

Vejene i området er lukkede - og cirka midtvejs i den gamle del af udstykningen ligger ejendommen på et af de højeste punkter - hvor udsigten over vandet kun bliver endnu mere betagende.

Ejendommen ligger højt - udsigten er betagende - hvor solens stråler reflekteres i det blå vand og kaster lyset smukt op over området - mens man står i stuen og nyder - ikke bare vandet - men også Farøbroen.

Om sommeren er der privat badebro og et lille bådelaug.

Ejendommen i sig selv er rigtig hyggelig - her er stemning og man føler sig i den grad hjemme, allerede når man parkerer bilen.

De nærmeste golfbaner er Møn Golfklub i Stege (ca. 21 km), Falster Golf Klub ved Eskilstrup (ca. 26 km), Sydsjællands Golfklub ved Næstved samt Næstved Ny Golfklub (begge ca. 41 km).

Grundejerforeningen råder over grønne fællesarealer og der er flere steder nedgang og-/eller adgang bademuligheder i Storstrømmen & der er gode fiskemuligheder langs hele kysten.

Ejendommen er opført som et A-hus-lignende byggeri, med facader i mursten, hvidmalet og tag med skifereternit. Huset er nymalet, der er udskiftet døre og vinduer, opsat nyt køkken, nye hvidevarer i køkkenet.

Nyt gulv og der er anlagt ny terrasse. Denne istandsættelse/modernisering er foretaget i efteråret 2020 og foråret 2021

Grunden er trimmet, den høje beplantning fjernet, frugttræerne og hækken skåret ned - så plænen kan få noget luft og udsigten bliver endnu mere udtalt.

Sælger har endvidere - netop nu - fået færdiggjort etablering af ny indkørsel med nøddesten, så det hele fremstår flot og i orden.

Entre`en byder velkommen og man træder ind.

Her er brusebadeværelse med klinkegulv samt vaskemaskine og tørretumbler.

Åbent køkken med nye hvide køkkenelementer, åben stue i.f.m. køkkenet med muret pejs med brændeovns-indsats, åben trappe til 1.salen og dobbeltdør ud til træterrasse - med en virkelig smuk udsigt over vandet.

På 1.salen mødes man af repos, hyggeligt og charmerende værelse samt stort soveværelse med udgang til svalegang, hvor udsigt over vandet bliver endnu mere udtalt.

Et fritidshus der virkelig indbyder til fred og fordybelse.

Som ekstra bonus kan det oplyses, der er indlagt fibernet i ejendommen fra FIBIA.