Frugthaven 60, Bakkebølle Strand, 4760 Vordingborg

Liebhaveri på første række til vandet

SOLGT
Idyllen omkring ejendommen i Frugthaven er uendelig, og udsigten over de blå bølger stopper aldrig med at imponere - denne fortryllende plet på danmarkskortet er nu til salg, og som de nye ejere har I meget at se frem til. Bindingsværksejendommen tilbyder en æstetisk oplevelse, der starter allerede, når I stiger ud af bilen og mærker roen.

Den nostalgiske bolig er løbende vedligeholdt med respekt for originale detaljer, ligesom man udenfor har anlagt en parklignende have i en tidligere frugtplantage, der strækker sig helt til vandkanten.

Den 6.985 kvadratmeter store grund er solrig, og udsigten nydes fra træterrassen langs huset eller på en af de flisebelagte terrasser, hvoraf den ene delvist kan overdækkes af markisen. Stokroser, rododendron og hortensia bidrager til den helt særlige atmosfære i den grønne oase.

I har egen nedgang til en privat strand og adgang til en badebro, så fritiden kan fyldes med svømmeture, afslapning i sandet eller en kanotur.

Foran boligen er der en velanlagt indkørsel med Holmegårdssten, en integreret dobbeltgarage samt et udhus med porte til opbevaring af båd eller biler.

Det stråtækte bindingsværkshus er opført i 1850, hvor detaljer såsom inskriptioner på bjælkerne i køkkenet, den charmerende alkove og syldstenene er bevaret. Man har renoveret med ny rykning på stråtaget i 2019, og vinduer og træværk er malet inden for det seneste år.

Boligen fordeler 305 kvadratmeter, som består af et HTH-køkken med hårde hvidevarer fra Miele, klinkegulv, brændeovn og spiseplads.

Fra køkkenet er der forbindelse til to stuer en suite, den ene med fine, høje træpaneler, mens den anden er rummelig med synlige loftsbjælker og fire sprossede dørpartier, der kan åbnes op, så de lune sommerbriser strømmer ind. I stueetagen finder I yderligere fire værelser, et toilet, et badeværelse med gulvvarme og et bryggers.

Videre ovenpå har man udnyttet gangarealet til en skabsvæg, og I får to værelser, hvoraf det store master bedroom udmærker sig med loft til kip, walk-in closet og egen altan med en fantastisk havudsigt. Endelig er her et badeværelse med gulvvarme og stort badekar.

Beliggenheden placerer jer for enden af en rolig vej, så I får ikke trafik forbi ejendommen.

Med adresse i Bakkebølle bliver I en del af et velfungerende lokalsamfund med nem adgang til Vordingborg og blot en times kørsel til København.

Alle hverdagens nødvendigheder ligger i en radius af omtrent fem kilometer, så det bliver ikke svært at planlægge, når børnene skal i skole eller daginstitution, og en hurtig biltur fører jer til nærmeste dagligvarebutik.