Fuglsangvej 9, 4720 Præstø

Håndværkertilbud - FLEXBOLIG

SOLGT
I fredelige, rolige og landomgivelser i området omkring Jungshoved, byder der sig muligheden for at bolig med tilhørende garage og fælles indkørsel, som håndværkertilbud.

Ejendommen, garage og haven trænger til "en over nakken" og primært rettet mod køberen, der besidder håndværksmæssig kunnen og midler til at istandsætte for.

Det er ikke plantegninger eller beskrivelse af indretningen, så den mulige køber er nød til og komme "på stedet" for at se, hvad det rent faktisk indebærer og købe "stedet".

Haven er groet vildt og der skal også her gåes til med "hård hånd" - men omvendt får man virkelig meget for pengene og muligheden for at "transformere" er virkelig til stede.

Omgivelserne indbyder til en storslået natur med marker, skov, strand og fjord. Jungshoved er en lille halvø, der stikker ud ved Præstø, lige midt imellem Stevns klint og Møns klint. Det jævne, frugtbare morænelandskab afgrænses af lave kyster med strandskove og pynten Jungshoved længst mod øst. Der er ikke langt til Roneklint med badestrand og kajakudlejning. Her langs den smukke kyst kan I gå lange ture g nyde synet af de smukkeste solnedgange. I kan også tage en tur på Præstø Fjord med turbåden Fjordkaperen, der sejler fra Præstø til Fed Havn på Feddet.

Der er også mulighed for at opleve fortidsminder. I nærområdet ligger Roneklint Skanse, der blev opført omkring 1808 i forbindelse med Englandskrigene, og der er ikke langt til Borgbanken med den gamle kongeborg på Jungshoved. Borgen ligger utroligt flot i landskabet lige syd for Jungshoved kirke ud mod Bøgestrømmen og mod vest udmundingen af den lavvandede vig Jungshoved Nor.

Der er kun en rask køretur til købstaden Præstø med et charmerende handelsstrøg, livlig lystbådehavn, skoler, sportsfaciliteter og kulturoplevelser.

Det er muligt at få Flexbolig tilladelse på ejendommen, så den kan anvendes som fritidshus.

I