Gammelgade 21, 4874 Gedser

Når det hyggelige og charmerende går hånd i hånd

SOLGT
Gedesby er nok mest kendt for sit store sommerhusområde - men rummer også mange hyggelige helårsboliger.

Ikke langt herfra ligger både Gedser by, som de fleste kender fra færgeriet med Scandlines til Rostock - men der er også andre ting, der fortjener at blive set og oplevet.

Til den "anden side" ligger det kendte område ved Marielyst Strand - som - især i sommerhalvåret - er en ren magnet på turister og alt hvad man forbinder med "liv" og glæde.

Kystlinien mellem Marielyst og Gedesby er den samme - med bred strand - fint sand og vand der giver en lyst til at springe direkte i - kun adskilt af den store skov med vilde heste - blot får man i Gedesby - meget mere for pengene.

Ejendommen her går for, at være et af de mest fotograferede ejendommen i Gedesby, nok mest fordi, det ganske enkelt emmer af idyl og drømmen om og bo på landet.

Ejendommen er opført i pudset mur med bindingsværk, stråtag og sammenbygget via mellemgang med udhuset, hvor der er plads til værksted og hvor både oliefyr og olietank er installeret, i henholdsvis 2005 & 2006.

Grunden er nem og holde, det er meste er plæne og hæk - ligesom man for enden af forhaven - kan nyde udsigten til gadekæret.

Imellem selve boligen og udhuset er der et hyggeligt gårdhavemiljø - og indgang til boligen - via den klinkebelagte mellemgang.

Her er flisebadeværelse med brus - vinkelstue med brændeovn og udgang til forhaven samt køkken med åben trappe til 1.salen.

På 1.salen er der stort gennemgangsværelse/repos samt yderligere soveværelse.