Vejene er lukkede, skoven i "baghaven" og badestranden på den anden side af vejen

Nogle få kilometer udenfor Vordingborg by, finder du denne velholdte villa beliggende ca. 400 meter fra strandbredden, hvor man kan gå sig nogle gode turer og bl.a. nyde udsigten til Masnedø, Kuskeskov ved Rosenfeldt Gods o.s.v.

Hyggen kommer helt ind under huden, når via carporten træder ind bag hegnet til haven. Det første syn der møder en er boligen, plænen og det store flisebelagte loungeområde, med pavillion og terrasse der går i vinkel rundet om ejendommen.

Haven er lukket på alle sider, dels med hegn og hæk, så privatlivet er i den grad i højsædet og stadig med fokus i rettet mod at kunne slappe af, når man kommer hjem.

Efter frokosten i det grønne, slår I blot et badehåndklæde om livet og går den korte tur ned til Ore Strands bløde sand og klare blå vand. I er som sagt også tæt på skoven, som inviterer til fredelige gåture i efterårets klare lys.

Samtidig tager det kun et kvarter at cykle til Vordingborg, hvor I finder skole, dagligvarebutikker og cafeer.

Her er også en rummelig carport, et lukket areal til cykler og haveredskaber samt hyggekroge, der indbyder til afslapning og eftertænksomhed.

Blev det nævnt at der kun er 1500 meter til den eftertragtede Rudolf Steiner skole med børnehave og vuggestue.

Ejendommen fremstår nydeligt med facader i pudset mur, taget er eternit og den kombinerede hoved- og entre-dør ind til ejendommen ligger i vestfacaden, så der ikke er noget spildplads.

Det kombinrede bryggers og entre er med klinkegulv, masser af bord og skabsplads samt vaskemaskine og tørretumbler samt trin op til det store lyse og åbne køkken/alrum med dør ud til østvendt fliseterrasse - der hænger smukt sammen med gårdhave-miljøet og samtig med adgang til forhaven.

Her er 2 store værelser og rent faktisk er det ene af værelserne to værelser der er slået sammen - så skulle behovet være der for yderligere et værelse, er der bestemt muligt.

Flisebadeværelset er lyst med muret bruseafsnit og gulvvarme.

Soveværelset er også stort og med masser af skabe samt en endnu større opholds/spisestue med brændeovn, gulvvarme (den "oprindelige del er med gulvvarme i el og i tilbygningen er det med fjernvarme) - ligesom der også herfra er udgang til terrasse og haven.

Plads er her nok af, fred og ro lige og så naturligvis masser af natur - "lige udenfor døren".