Geddebakken 6, Nyråd, 4760 Vordingborg

I 1. række bliver lyset fra søens blanke overflade fra vest endnu mere fabelagtig

Som det sidste hus på højre side af Geddebakken kommer ejendommen til syne. Indkørslen er flisebelagt og for enden ligger garagen - til venstre ligger selve villaen i forskudte plan, på en lukket og skrånende grund, med formidabel udsigt ud mod Hulemosesøen.

Husets nærhed til søen er uovertruffen og uanset om man opholder sig ude eller inde, har man 1. parket til naturen og kan på tæt hold følge livet omkring søen og årstidernes skiften. Foråret livsbekræftende mylder af ællinger og frøernes kvækken. Lune sommeraftner hvor fiskene springer højt op af søen, mens solen er på vej ned bag skoven. Efterårets gyldne farver og besøg af fugle på træk mod syd og smukke kolde vinterdage, der giver mulighed for et aktivt udeliv på den tilfrosne sø.

Boligen er kvalitet hele vejen igennem, hvilket ikke alene fremgår af foto-serien, men også overbeviser dig fra det øjeblik du aflægger ejendommen en visit.

Villaen er arkitekttegnet af Freddy Pedersen og opført i 1995 i rødsten med rødt tegltag og har vedligeholdelsesfrie træ/alu vinduer. Der er yderligere 35 kvadratmeter stor muret garage med automatisk port, i samme stil som selve villaen.

Når man træder ind i huset, drages opmærksomheden mod den smukke udsigt til søen.

I køkkenalrum åbner huset og udsigten sig rigtigt op, og med lyse høje lofter til kip fremstår huset lyst med fantastisk lysindfald og udsigt til søen fra alle rum mod vest. Køkkenet er et velholdt Svanekøkken fra 1995 i forbindelse med spisestuen/alrum og udgang til den vestvendte terrasse.

Stuen er i nedsænket niveau med et arkitektonisk gennemført udtryk og 5 meter højt loft og fuldmurede vægge. Vinduesfacade fra gulv til loft skaber en unik stemning af at være den del af naturen - uanset om man opholder sig i stue eller køkkenalrum.

Soveværelse med eget badeværelse og udgang til lille terrasse, hvor den sidste aftensol kan nydes inden sengetid.

To gode lyse værelser med dejligt lysindfald fra vinduer med flotte hjørnedetaljer.

Indgang via bred entré med adgang til stort lækkert bryggers med egen indgang og til et ekstra badeværelse.

Der er gulvvarme i alle rum. Genvex i hele huset, Nilan brugsvandvarmer fra 2019 samt Valiant gasfyr fra 1995. Bryggers/entre/køkken-alrum er med samme klinker - værelser og stue er med Junkers massivt askeparketgulv.

Området
Kvarteret er opstået i 90`erne - det er fuldt udbygget med meget forskelligartede ejendomme. Vejene i området er alle lukkede - Geddebakken ingen undtagelse og for enden af alle vejene er der stiforbindelse ned til Hulemosesøen – der er også sti rundt om hele søen - bygget nye broer og platforme - hvor naturen kan indåndes i fulde drag.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er bager, Dagli'Brugs med de nødvendige dagligvarer, godt beliggende skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen indenfor kun 15 minutters gåtur igennem den smukke Vintersbølle Skov.

Få minutter fra Nyråd ligger Sydmotorvejen - med kun en times kørsel til København - og i Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested lige ud for udstykningen og adskillige andre steder i Nyråd.

Gælder det indkøb eller shopping, er der kun få km til Vordingborg eller Stensved - og både Næstved og Nykøbing F. kun 30 km fra Nyråd byder på storcentre og hyggelige handelsstrøg. Og, uanset om du kører mod nord eller syd kan du dagligt indhalere noget af Danmarks smukkeste natur. I fritiden er der uanede muligheder, ligegyldig hvilken aktivitet, du er til – ridning, sejlads, mountainbike, jogging, kite-surfing, fitness-centre. Og, du kan luftet traveskoene på Knudshoved Odde, Møns Klint, Høje Møn, Jungshoved, Avnø eller Ulvshale, for nu blot at nævne nogle få muligheder - og jo ikke mindst skovene i og omkring Nyråd, som ligger lige uden for døren.