Gl Vordingborgvej 12, 4772 Langebæk

Når vi siger mere end bare i orden - så mener vi det

SOLGT
På strækningen mellem Stensved og Kalvehave og kort før man kører ind i Langebæk, ligger ejendommen oppe til højre.

Grunden smaller ned i en spids og ligger på den ene side ud mod vejen og til de øvrige sider, men direkte adgang ind til skoven og de åbne marker.

Mange tænker sikkert, at der må være en masse "musik" fra vejen og ja - hvis man står ude i indkørslen kan man sagtens høre bilerne, men kommer man op på den store træterrasse på bagsiden af huset og direkte ind i skoven - ja så er der ikke megen "bil-musik" tilbage - men og sige der ingenting er - tja det kan vi nok ikke.

Haven er udlagt med stor indhegnet plæne, gårdsplads og indkørsel, med muret halvvæg ud mod vejen, dobbelt carport og fritliggende kombineret udhus/bryggers, i form af et 22 kvadratmeter stort udhus i træ, med egen varmepumpe og installation for vaskemaskine og tørretumbler.

Siden nuværende ejere købte ejendom i 2018, har stort set alt være "skilt ad" og renoveret, til det resultat vi ser i dag med nyt badeværelse og køkken samt 1 sal, huset er totalrenoveret dvs. nye gulve, installationer, nye vægge/lofter, tag og facader, sokkel/fundament, hele grunden er nyanlagt - og efter vores overbevisning - er lige klar til indflytning.

Der er installeret luft til vandvarmeanlæg med gulvvarme i hele stueetagen, lavet køkken og badeværelse, indrettet 3 værelser på 1.salen o.s.v. - men vi syntes I selv skulle komme og se.

Hoveddøren ligger ud mod vejen - men når man træder ind og lukker døren, er der fred og ro tilbage.

Her er stort spisekøkken/alrum med fløjdøre ind til lille stue.

Stort soveværelse med skabe, brusebadeværelse samt klinkebelagt entre med åben trappe til 1.salen.

For enden ad trappen til 1.salen er der møblerbar repos samt 3 værelser.

De fleste tænker nok - det var dog utrolig at der kan være 4 værelser i 95 kvadratmeter - men det er der - qua en genial planløsning.