Goldschmidtsvej 10, 1. 6., 4760 Vordingborg

God 3 værelses lejlighed - midt i byen og med elevator

SOLGT
Goldschmidtsvej er en sidevej til byens hovedgade og handelsstrøg - Algade - og fører samtidig en ned til Kirkeskoven.

Rent faktisk er vi så tæt på alt - at man ikke nødvendigvis behøver en bil - når alt kan nåes til fods på få minutter.

Selve bygningen hvor lejligheden ligger er opført i 2006 - facaderne er elementer - taget er med røde tagsten - overført som en hestesko med gårdmiljø - parkeringspladser (1½- til hver lejlighed) - et 4 kvadratmeter skur - yderligere 2 fælles skure og et skur til cyklerne.

Sammensætningen af dem der bor i bygningen er meget blandet - fra børnefamilien over til den noget mere modne familie - men fælles for alle er - at man godt kan lide og bo her.

Byens varemærke er Gåsetårnet - staten har åbnet landets Borgcenter i byen - her er masser af kultur - foreningslivet lever i bedste velgående og toget kører med timedrift til København.

Byen og området står overfor en stor omvæltning - der kommer ny Storstrømsbro - Fehmern-forbindelsen gør afstandene kortere og der er fuld gang i byggerierne på de nye erhvervsgrunden langs Sydmotorvejen.

Vordingborg har - udover gode dagtilbud og skole til børnefamilien - gymnasium, HF, handelsskole, Seminarium (såvel lærer som pædagog) samt kaserne (der bliver det nye hovedkvarter for Hjemmeværnskomandoen). Byen har tre havne, heraf to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.

En særlig vej, Morten Olsens Allé, ved byens stadion, er opkaldt efter bysbarnet, fodboldlandsholdstræner og tidligere landsholdspiller Morten Olsen, som er opvokset i byen. Han er en af de få i Danmark, der i levende live har fået opkaldt en vej efter sig.


Lejligheden ligger på 1.salen - man kan tage trapperne eller blot gå ind i elevatoren og lade en transportere op.

Lejligheden er hyggelig - her rette vægge - masser af lys - gulvvarme overalt og en sydvendt mindre terrasse (ved gangarealet) - hvor kaffen kan nydes i fulde drag - mens blikket flyder ud over gårdhavemiljøet.

Bag hoveddøren ligger entre`en - den fungerer også som fordelingsgang.

Badeværelse med klinkegulv og en bruseniche med god plads.

Soveværelset er rummeligt og vender mod nord.

Stuen er lys - den er åben - og ligger i åben forbindelse med køkkenet, hvor der også er en mindre spiseplads.

Det ekstra værelse ligger op til stuen og har rigeligt plads som både børneværelse eller gæsteværelse, ligesom her også er blevet plads til et lille teknikrum.