Grønsundvej 304, Lerbæk, 4792 Askeby

Parken, søen, skoven som genbo og landlige omgivelser skaber noget helt særligt

Købsaftale underskrevet
Ejendommen har gennem 5 generationer været i families eje, men tiden er inde nu for familien, til at give "stafetten" videre, til en ny familie, der - forhåbentlig - kommer til og elsker det her sted, lige så meget som sælger.

Ejendommen er en landbrugsejendom med lidt under 12 HA jord, der dels er udlagt som park, en anden del er forpagtet ud, der drives "Fodbold Golf" fra ejendommen (som en separat virksomhed, der evt. kan medkøbes) samt yderligere 1 jordlod, der ikke ligger lige op ad ejendommen, men rundt om.

Selve bygningssættet består af selve boligen/stuehuset, der rummer 3 plan, en vinkel udbygning med garage, et festlokale med toiletfaciliteter, værksted og 3 udlejede lejligheder.

Her er maskinhus, staklade, seperat bygning indrettet til folbold-golfen`en, fritliggende annex m.m.

Rent faktisk er det vanskeligt med ord at beskrive ejendommen og den fortjener ganske enkelt at blive set og oplevet, for at lade den komme til sin rette - så en tur rundt på "jordene" på ATV`en - giver en helt speciel oplevelse.

Kun få minutter herfra ligger landsbyen Askeby/ Fanefjord ligger ved første øjekast, roligt hen. Den rummer alt hvad der skal til i hverdagen - Brugsen lige om hjørnet, folkeskole og børnehave 300 meter væk, Møn Friskole ligger 4 kilometer væk og Bogø kostskole er også nær ved. Der er kun 5 meter til nærmeste busstoppested, hvor der er rigtige gode forbindelser til både Stege, Vordingborg og Nykøbing Falster.

Et rigt kulturliv findes også i sognet. Galleri 44 med international kunst og Scene1 i Hårbøllehuset, sørger for både musik, foredrag og caféliv. Mange har fundet vej til Vestmøn og bosat sig her, på grund af roen, naturen, kulturen og god infrastruktur, samt kun 5 minutters kørsel til nærmeste lægehus mm.

Hårbølle Strand er lige om hjørnet med dejlig sandstrand og klart vand og tæt ved ligger Hårbølle Havn, et lille lokalmiljø hvor man, hvis man er heldig, kan man få frisk fisk med hjem.

Det er ikke kun selve ejendommen, der stjæler opmærksomheden - vent til I oplever den storslåede natur.

Møn ligger ud for Sydsjællands østkyst. Mod nord skiller Ulvsund Møn fra Sjælland, mod vest skiller Grønsund øen fra Falster og i sommerhalvåret sejler færgen Ida, fra Bogø over til Stubbekøbing. Møn er kendt for naturskønhed og pragtfulde badestrande.

Her er kirker med kalkmalerier af Elmelundsmesteren og Geocentret ved Møns Klint er så absolut også en skøn oplevelse, ligesom Nordens første Dark Sky Park ligger på Møn. Nyord, med et certifikat af højeste karat. Dette er kort fortalt et helt unikt sted, i et af Danmarks smukkeste naturområder og Møn er derfor også netop blevet godkendt af UNESCO som biosfære område.

UNESCOS biosfæreprogram samler verden rundt steder med unik natur, hvor befolkningen vil udvikle liv og arbejde i pagt med naturen.

Hovedbyen på Møn er Stege og er kendt som en driftig købstad med gode restauranter og butikker og med lokale produkter. I stege er også sportshaller, svømmehal, fitnesscenter, havn, volden og meget mere - der 18 hullers golfbane ved Præstekilde Hotel.

Endvidere, er der kun 5 km til den pragtfulde Fanefjord Skov, hvor man, som bosiddende i Fanefjord sogn, har jagtret via jagtforening. Men man skal naturligvis have jagttegn - kort sagt - øen rummer det hele.

Stuehuset der rummer både 1.sal og kælder danner sammen dele af de øvrige bygninger en hyggelig og lukket gårdhave.

I stueplanet er der 2 indgange i facaden mod øst og begge kunne rent faktisk være entrè, som er her vi starter og som går videre ud i fordelingsgangen, der både har åben trappe til 1.salen og nedgang til kælderen.

Her lyst spisekøkken med nye hvide låger fra 2019, 2 stuer en suite, adskilt med fløjdøre og udgang til vestvendt træterrasse med kig ud over parken og søen.

Flisebadeværelse med kar samt værelse.

På 1.salen er der stor åben repos, indrettet til stue, med dels fransk altan mod syd og udgang til yderligere terrasse mod vest.

Soveværelse, børne/gæsteværelse samt brusebadeværelse.