Grundtvigs Alle 18, 4760 Vordingborg

Indflytningsklart - I et af byens mange rolige kvarter og stadig "midt i det hele"

SOLGT
Er man til byliv og skønne omgivelser, så er villaen her det oplagte valg. For den ligger stort set midt i Vordingborg by. Byen har et aktivt handelsliv med et bredt udvalg af butikker og indkøbsmuligheder. Her finder man blandt andet Vordingborg kasserne, Borgcenteret med Gåsetårnet og Ruinterrænet, havnene, Kirkeskoven inde i byen og skovene omkring byen. Ligeledes den dejlige strand på Ore blot 2 km væk.

Og med kun få minutters kørsel til motorvejen, kan man hurtigt komme til de nærliggende større byer. Samt nå Kbh på blot 1 time.

Midt i byen, på en rolig og charmerende villavej finder man ejendommen, et etplanshus fra 1986. Fra vejen ses en bred indkørsel, hvor der er plads til 3 store biler samt gode muligheder for at lave sig en carport.

Når man bevæger sig op langs huset er der to indgange, den første fører til bryggers og den anden til entre. I bryggers er der varmtvandsbeholder, vask og mulighed for vaskemaskine, tørretumbler. Fra bryggers går man ind i køkkenet, som er med 4-fløjet højskabsvæg til venstre med plads til køl, frys og microovn. Sælger har installeret ovn.

Til højre er der 5 meter lang bordplads med skuffeskabe, opvaskemaskine, kogeplader og emhætte. Der er åbent ind til stuen og spiseplads, det her er husets hjerte og herfra kan der virkelig nydes godt af det skønneste lysindfald. (I den ene enden af stuen, ville det være muligt at opsætte en skillevæg, således at der ville komme et ekstra værelse). Fra stuen kan man bevæge sig ud på den ca. 40kvm store sydvendte terrasse der er omkranset af det smukkeste raftehegn, Fra stuen er der dør ud til entreen hvor man kan bevæge sig ind i soveværelset som har plads til klædeskabe, der er også adgang til badeværelse med gulvvarme.
Huset er på i alt 78 boligkvadratmeter og har gennemgået den helt store istandsættelse, så alt står ‘knivskarpt’ - dette være sig både ind- og udvendigt.

Grunden er foruden den store forhave/parkeringsplads, rigtig god og så er den nem at holde da der blot skal slås græs, klippes lidt hæk og så kan terrassen nydes.

Ejendommen her, er utrolig ideel til f.eks. det ældre ægtepar, da der ikke er nogen trapper, jer hvor børnene lige er flyttet hjemmefra eller førstegangskøberen.

Adressen hvor ejendommen ligger gør bare alt meget lettere i hverdagen, da man uden problemer kan komme rundt blandt alle de mange faciliteter der ligger lige om hjørnet og indenfor få minutter være på Banegårdspladsen.

Alt i alt, en helt perfekt ejendom til de der ønsker en indflytningsklar villa med overskuelig have og alting lige om hjørnet..