Grundtvigs Alle 24, 4760 Vordingborg

Rødstensvilla med 1.sal og kælder - en såkaldt murermestervilla

SOLGT
Ejendommen her på Grundtvigs Alle 24, ligger stort set midt i Vordingborg by. Byen har et aktivt handelsliv med et bredt udvalg af butikker, indkøbsmuligheder, skole til 10. Klasse, gymnasium, videregående uddannelser mm. i en radius af 500 meter.

Sætter du pris på naturen, er byen uden tvivl den rette for dig, da der er rig mulighed for at nyde skovene omkring byen - eller stranden få kilometer væk. Og med kun få minutters kørsel til motorvejen, kan du også hurtigt komme til de nærliggende større byer.

Boligen er på i alt 119 boligkvadratmeter, dertil kommer 54kvm. stor højloftet og tør kælder samt kombineret garage/overdækning på tilsammen 58 kvadratmeter.

Ejendommen ligger på en 468 kvadratmeter stor hjørnegrund, hvor en stor del af grunden er som lukket baghave med plæne og stor træterrasse samt flisebelagt indkørsel.

Facaderne er i røde sten, taget er de røde tegl, gulvene er de fleste steder de flotte gamle planker og utrolig hyggelig atmosfære, som man med rette må kunne forvente at sådan en ejendom.

Ejendommens smukke lyse ydere går igen i det indvendige og masser af vinduer - så også det naturlige lys falder smukt ind.

Entre`en fungerer også som fordelingsgang med nedgang til underetagen og åben trappe med repos til 1.salen.

Stuen er rummelig og levner plads til både spise- og sofaafdeling, her er brændeovn samt åben forbindelse ud til stor karnap, med udgang til forhaven.

Her er også praktisk køkken med udgang til det store overdækkede areal.

På 1.salen er der lille repos, børne/gæsteværelse, større soveværelse med udgang til god og brugbar tagterrasse, gennemgangsværelse/kontor samt brusebadeværelse.

Den højloftede underetage er med forkælder samt 2 gode store disponible rum.