Guldborgvej 240, Guldborg, 4862 Guldborg

Stor gedigen villa i 3 plan og med den smukkeste udsigt over Guldborgsund

Udsigten til vand - og livet ved vandet - har alle dage draget folk. Og her i denne store murermestervilla med den smukkeste og uhindrede havudsigt over Guldborg Sund forstår du hvorfor.

Med panoramaudsigt over sundet vil du hurtigt opdage, at ikke to dage er ens. Skyformationer opstår og forsvinder igen; en regnbue kommer og går; en skonnert sejler forbi på vej ind mod Nykøbing, og en gruppe marsvin hygger sig i overfladen.

Guldborg er en lille havneby, placeret på både Falster og Lolland. Samlet har byen små 600 indbyggere og det særlige ved byen er, at den er beliggende på det smalleste sted mellem de 2 øer, hvilket har navngivet farvandet Guldborgsund og de 2 bydele forbindes af Guldborgsund-broen.

Selvom byen ikke er specielt stor, er her faktisk ret mange spændende ting - bl.a. et helt særligt foreningsliv, ugentligt loppemarked ved Brugsen, Daglig Brugsen med medicinudlevring fra apoteket, pakkeudlevering fra GLS & Postbank, tankstation, Guldborg Camping, der ligger i en gammel frugtplantage og er omgivet af skov med et helt enestående dyreliv med ørne os.v. og strand, cafe Lagunen, Postholderens Sted, som er et familieforetagende, et aktivitetshus med spisested, bed and breakfast, festlokaler, musikalske legestuer o.s.v., lystbådehavnen, gode muligheder for lystfiskeri, shelterpladsen etc. og vi kunne blive ved.

Med kun ca. 3,4 km til motorvejen, er der under halvanden times kørsel fra København og til den lidt større byen Sakskøbing, er der kun ca. 10 minutters kørsel.

Huset er optimalt placeret på grunden, så du får den bedste udsigt over sundet - fra tidlig morgen til sen aften. Her er valgt de bedste materialer og løsninger med fokus på at skabe de bedste rammer for et skønt liv midt i naturen.

Haven er anlagt så alt er så nemt som muligt, der er hegnet ind, et større brændeskur er her også samt en stor muret garage og udhus med automatisk - danner tilsammen med den flisebelagte gårdhave rammen om en hyggeligt sted og leve.

Det er ikke vanskelig og se hvor man skal hen, når man skal finde Guldborgvej 240, da der her er byens højeste flagstang.

Sælger har siden sit eget køb af ejendommen i 2011 foretaget utrolig mange ombygninger- og istandsættelser med rørføring, strøm, køkken, hvidevarer, kloakering, dræn i kælderen etc. og som for det meste er fra 2015.

For enden af de 4 trin op ad trappe, venter den store massive hoveddør, der byder en velkommen i entrè en.

Entre`en er rummelig, her er gæstetoilet med opvarmet klinkegulv (i el) og samtidig her, den smukke kvartsvingstrappe leder en op til 1.salen.

Inde til venstre venter det store åbne køkken/alrum med opvarmet klinkegulv, skydedørsparti, ud til en endnu større træterrasse, med den smukkeste og uhindrede udsigt over markerne til vandet.

Fra køkkenet er der også adgang til opholdsstue med muret pejs.

På 1.salen er der repos/fordelingsgang med skabe og adgang til stort spændende herreværelse samt gode og rummelige skunke.

Her er yderligere walk-in-closet, værelse, stort soveværelse med udgang til altan med den samme udsigt over vandet samt brusebadeværelse med gulvvarme.

Kælderen er højloftet og tør, med forkælder med opgang til indkørslen.

Fyrrum med pillefyr, vinkælder, depotrum samt vaskerum med udgang til baghaven.

En ekstra spændende "ting" er den, at der er opsat 4 solfangere til brugsvand. Der er også mulighed for at tilslutte sig fibernet, idet dette er indlagt i ejendommen, så der skal udelukkede tilmeldes.

Som en ekstra lille bonus, kan man fra ejendommen tage en rolig lille gåtur langs vandet, til en "hemmelig" lille strand, hvor livet kan nydes og tankerne flyde.

En ejendom vi syntes der "kan noget særligt" - men kom selv og se hvad vi mener.