H I Hansensvej 18, 4760 Vordingborg

Flot gennemrenoveret herskabsvilla i Vordingborg by

SOLGT
På en af de mest attraktive villaveje i Vordingborg, i smukke, charmerende omgivelser præsenterer denne total istandsatte herskabsvilla sig yderst smuk og stilren.

Beliggenhed i topklasse

Patriciervillaen der er opført i 1913, ligger i hjertet af Vordingborg med gå afstand til alt fra skoler, bymidte og offentlig transport - en sjælden udbudt ejendom der desuden kan bryste sig af at have udsigt til Gaasetaarnet.

En stor og lys bolig med mange muligheder

Med sine 282 m² fremstår den hvidmalede bolig med det flotte, sortglaserede mansard tag gennemført, og den lette, enkle og elegante stil, der kendetegner husets ydre, finder man ligeledes i de store, lyse rum indenfor.

De mange kvadratmeter fordeler sig på ejendommens stueplan, førstesal, og anden sal og bindes sammen af boligens smukke trappe.

Desuden er der fuld kælder, der er blevet membranisoleret udefra.

Den rummer 4 disponible rum inc. vaskefaciliteter.

Gennemført stil

Villaen er i 2006 gennemrenoveret hvor stort set kun ydermurerne stod tilbage. En elegant istandsaettelse, med sans for kvalitet og hvor detaljerne er gennemførte med respekt for husets oprindelse og sjæl.

Et kvalitetsbevidst materialevalg bidrager til det gennemførte look, hvilket for eksempel kommer til udtryk i husets lækre køkken, der med den nye planløsning er husets hjerte.

Indretning

Fra den flotte, sorte hoveddør med Arne Jacobsen greb, blive man budt velkommen til en entré med den smukke trappe der forbinder stue-, første- og anden sal og med adgang til husets imponerende lyse og åbne køkken.

Køkkenet er specialfremstillet af BoForm med hvide, grebsfrie elementer og mange praktiske opbevaringslosninger og en dejlig stor kogeø oplyst af et unikt lys.

Ovnen er fra Gaggenau med integreret pizzafunktion og kogeelementer er ligeledes fra Gaggenau med indbygget bordemhætte. Desuden har køkkenet en meget bred håndvask med super praktisk køkkenarmatur med industrielt look og praktiske stålbordplader.

Gulvene i køkkenet er belagt med overdådige, store Evers fliser lagt som sildeben med gulvvarme.

Fra køkkenet der har et gigantisk lysinfald fra de store vinduespartier er der desuden også udgang til haven og til den hyggelige, store stue med plankegulve.

I stue etagen findes ligeledes et smukt, stilrent gæstebadeværelse med brus.

Lækre badeværelser og store soveværelser

På husets første sal bliver man imponeret af det lækre badeværelse med luxeriøst stor bruseniche og rainshower panel. Et to personers badekar med armatur i midten, væghængt toilet, fritstående vaske, håndklædetørrer og alle armaturer fra Philippe Starck. Fliserne er fra Evers og med gulvvarme.

Endvidere findes tre meget store, lyse værelser med originale planker og stuk lofter og fra det ene værelse er der udgang til en skøn terrasse.

Husets anden sal er indrettet som et skønt opholdsrum med to værelser, et åbent kontor og med fritliggende bjælker, loft til kip og det dejligste lysindfald fra alle sider fra de praktiske solafskærmende Velux vinduer.

En uforstyrret, udendørs oase

Med beliggenheden på den rolige villavej og med en flot opvokset beplantning er man sikret uforstyrrede rammer om udelivet, og både for- og baghaven er let at holde.

Indkørslen er afskærmet af den flotte, sorte todelte støbejernsport der byder en velkommen og er med til at indhegne haven.

Den store flisebelagte terrasse der snor sig rundt om huset, giver fantastisk mulighed for hygge og sociale arrangementer i haven.

To smukke frugttræer (pærer og æbler) er bevaret ligesom en hyggelig stenterrasse under det gamle æbletræ er restaureret og blevet anlagt strøm. En lille oase der give et hyggeligt og stemningsfuldt udsigt fra haven til huset.

Der er ligeledes opført et aflukket, meget anvendeligt redskabsrum/cykelskur på siden af huset, med praktisk adgang fra både bag- og forhave.

Kort fortalt matcher haven den flotte villa og de skønne omgivelser til fulde.