H I Hansensvej 29, 4760 Vordingborg

Flot gennemistandsat herskabsvilla i Vordingborg By

På en af byens mange attraktive veje - H. I. Hansensvej - i hjertet af Vordingborg By, omgivet af andre smukke og charmerende ejendomme, ligger denne herskabsvilla, med en yderst smuk og stilren fremtoning.

Patriciervillaen der er opført i 1915, ligger med gåafstand til alt fra skoler, bymidte og offentlig transport, hvorfra der er direkte forbindelse til KBH. En sjælden udbudt ejendom der desuden kan bryste sig af at have udsigt til byens tage fra de øverste etager og Gåsetårnet, som er beliggende i et skønt havnemiljø blot få minutter væk på cykel. Ligeledes kan det naturskønne strandområde på Ore nås på ganske kort tid.

Villaens smukke gule ydre er istandsat i 2021 og fremstår flot og elegant med sine røde tegl. Den lette, enkle og elegante stil, der kendetegner husets ydre, finder man ligeledes i de store, lyse rum indenfor.

Villaen har i 2020-2021 fået en elegant gennem istandsættelse, med sans for kvalitet og hvor detaljerne er gennemførte med respekt for husets oprindelse og sjæl.

Med sine 255 m² (hvis man tæller, kælder, stue og 1.sal sammen) er der masser af kvadratmeter for familien at boltre sig på. Når man træder indenfor mødes man af en flot stilren entré, med garderobeplads og evt. mulighed for at opføre et gæstetoilet, hvis dette ønskes.

Hjemmet rummer intet mindre end 3 sammenhængende smukke stuer, som giver oceaner af muligheder for hele familien - disse kan med fordel benyttes til alt lige fra dagligdagsstue, spisestue, loungerum eller endda som hjemmets kontor eller børnenes hobby/legerum - kun fantasien sætter grænser. I den nuværende dagligdags- og spisestue er der desuden smukke detaljer som speciallavet høje paneler, som kun tilføjer endnu mere charme, sjæl og stil. I det tilliggende køkken får I mulighed for at nyde de nyere køkkenelementer fra 2020 fra Vordingborg Køkkenet, som er valgt i en smuk grå farve, hvilket er med til at skabe ro og hygge.

De mange kvadratmeter bindes sammen af boligens smukke trappe til 1. salen.
Heroppe får I et stort soveværelse med et godt indbygget skab, meget rummeligt walk-in closet, som med fordel kan inddrages til et lille ekstra værelse, yderligere 2 gode værelser hvoraf det er med udgang til villaens rummelig og istandsatte balkon fra det ene værelse. Fra balkonen kan solen og sommeraftenerne nydes godt, da denne er vestvendt. Solnedgangen og udsigten over egen ugeneret have kan tages godt ind.

Og hvis ikke ovenstående synes at være nok, så har villaen tillige en god tør kælder, hvor I med fordel kan dyrke div. hobbyer, have motionsrum, vinkælder eller lign.

Villaens facade ud mod H. I. Hansensvej er østvendt og på højre siden af villaen er der flisebelagt indkørsel med plads til 3 køretøjer.

Med en flot opvokset beplantning er man sikret uforstyrrede rammer om udelivet, og både for- og baghaven er let at holde, da der primært er plæne, gamle træer, fliseterrasser, et redskabsrum og ellers bare tid til at nyde det hele.

Vejen ligger rigtig godt centralt i Vordingborg, men med minimal trafik. Faktisk er vejen så stille, at vejens børn kan lege og tegne med kridt på vejen.

Lyder dette interessant, så book en fremvisning allerede i dag!