Hårbølle Bro 47, Hårbølle, 4792 Askeby

"Det Hvide Hus" - kom for stemningen, oplevelser og mærk livet direkte i vandkanten

SOLGT
Storslåede solopgange og solnedgange, funklende stjerner på en mørk nattehimmel samt en enestående natur, er blot noget af, hvad man kan se frem til ved, at flytte ind i denne liebhaverejendom i Hårbølle på Møn.

Her får du nærheden til den lille hyggelige havn med plads til egen båd - Mulighed for lystfiskeri lige uden for døren - Lystbådene, coastere og sågar Kongeskibet der sejler lige forbi - Bademuligheder både sommer og vinter fra egen grund.

Hverdagens fornødenheder, så som spændende, varierende dagligvarebutikker med bredt sortiment, skoler, børnehaver og fritidsaktiviteter, herunder aktivt foreningsliv der samler, forener og danner rammer om sociale tiltag og aktiviteter på øen.

Ejendommen - som også kan erhverves som FLEXBOLIG ligger i stor parklignende have, bestående af 2 sammenhængende parceller, som smelter naturligt sammen med den omgivende unikke natur, havet, den maritime stemning og Falster på den anden side, der får det hele til at indramme det enestående helhedsindtryk imod Syd og Vest.

Grunden er smukt beplantet med adskellige høje smukke træer, der sagte kaster sine skygger hen over grunden, med flere hyggelige lækroge, 8 kantet pavillon og fremfor alt, grunden der går helt ned til daglig vande.I den parklignende have er der en hyggelig sti med havelamper, hvor man kan trække sig tilbage - sætte sig og nyde stilheden - kun omgivet af et væld af forførende dufte og et mangefold af fugle.

Selve boligen er vinkelbygget og i 2 plan, med spansk inspireret lukket gårdhave, med udekøkken, udebadefaciliteter, skur og helårsisoleret havepavillon.

Ud mod vejen er en stor rød Magasinbygning i træ, der tilbage i tiden var til korn- og foderstoffer, som man i dag, når man træder ind, mærker historiens vingesus og hvis væggene kunne tale ville historierne aldrig høre op.

Det samlede boligareal udgør 180 kvm - hvoraf de 135 kvm er selve boligen og de øvrige er i Magasinbygningen, der i dag danner rammen om en ferielejlighed på 45 kvm med køkken, bad og toilet, som kan lejes ud.

Herudover er Magasinbygningen indrettet med "vinkælder", herreværelse m/billard, værksted samt yderligere bl.a. et stort lokale med port i gavlen, hvorfra der er den skønneste udsigt over Grønsund - blot ca. 6 meter fra vandkanten.

Det er kun fantasien der begrænser alle de udnyttelsesmuligheder, som denne Magasinbygning i øvrigt ~indbyder til.

Til ejendommen hører også egen parkeringsplads med havelamper og el-stik, med plads til tre biler.

Bag ejendommen ligger nogle fritidshuse som råder over et parkeringsareal. Ejendommen har tillige råderet over den del af dette parkeringsareal.

Ejendommen er yderst velholdt, opført med hvide facader, med sort tagpaptag med lister, der danner en fin kontrast til havet og landskabet.

Med sans for detaljen og fokus rettet mod vandudsigten er alle rum forsøgt orienteret bedst muligt, så man opnår den optimale udsigt.

Entre`en er møblerbar og med plads til garderobe.

Badeværelset er lyst, med klinker på vægge og gulv, ligesom der er stor bruseniche.

Her er 2 gode store værelser, åbent køkken miljø, der naturligt flyder sammen med spisestuen og samtidig her også udgang til stor træterrasse (Ipé), med trin ned til haven.

Fra køkken/stue endvidere åben trappe til 1.salen, som p.t. er indrettet med stor stue og udgang til stor tagterrasse i træ (Ipé), hvorfra der er en enestående havudsigt over Grønsund.

Ydermere har huset en viktualiekælder på 2,4 kvm og et uudnyttet loftrum over entréen/badeværelset på ca. 12 kvm med en loftshøjde til kip på ca. 1,25 meter, som f.eks. kan indrettes til en hems.

Til understregning af ejendommens helt unikke placering og kvalitet, så er området af Vordingborg Kommune søgt indstillet til optagelse i UNESCO-programmet: MØN - BIOSFÆRE.

Yderligere er området præget af dynamiske iværksættermiljøer, der har aktiv, konstruktiv opbakning og støtte fra Vordingborg Kommune.

Visionært Lokalråd markerer sig ligeledes aktivt i mange udviklingsfocuserede sammenhæng.

Alle initiativer understøttes proaktivt af Lokale Banker.