Hårbøllevej 101, Hårbølle, 4792 Askeby

Villa med skøn grund tæt ved Hårbølle Havn

SOLGT
Om du leder efter et hyggeligt sted at bo, eller et tilflugtssted fra hverdagen, så kan denne ejendom opfylde begge dele.
Der er nemlig mulighed for Flexbolig tilladelse på ejendommen, så du kan bruge det som fritidshus.

Villaen er beliggende ud til en ubebygget fredet strandeng, som strækker sig ned til vandet. Du kan derfor fra ejendommen gå ned til vandet, og hvis vejret melder stranddag, finder du den skønneste badestrand ikke langt fra huset.
Hårbølle Havn med dens hyggelige havnemiljø, ligger øst for sommerhusområdet. Det indbyder til lange gåture med landskaber med skove og blide bakker, og du kan nemt pakke picnickurven med madpakker og finde et naturskønt spot at nyde den i.
Du vil opleve, at roen sænker sig langsomt over dig, på turen ud til huset, og hjernen slå straks over i til ferie tilstand.

Huset er indrettet med entré med trappe til 1. salen. Badeværelse med bruseniche. Stor stue med plads til både spiseplads og sofaarrangement, og udgang til østvendt terrasse af ædeltræ. Fra den store stue er der indgang til stort soveværelse med indbygningsskabe. Lille hyggeligt køkken med videre udgang til bagindgang og bryggers med vaskesøjle.

Lige meget hvor på grunden du står, kan du finde en skøn solplet og du kan rykke rundt i hele haven og fange solen om den står i øst, syd eller vest.

På grunden er der e garage med reoler og god plads til opbevaring. Der er også et større rum, som har været benyttet til værksted, og en lille bygning til trailer ud til vejen.

I forbindelse med hovedbygningen er der et udhus, som sælger har indrettet til atelier. Her er det muligt at arbejde med f.eks. kunstnerisk værksted. Der er skønt lysindfald fra ovenlysvinduet, og ydermere installeret lysstofrør og specielle elkontakter til redskaber der kræver meget strøm.

Alle tage på ejendommens bygninger er nye håndbyggede zinktage (også betegnet parisertage).