Hammerichsvej 2, 4760 Vordingborg

Charmerende og markant ejendom med fantastisk udsigt over vandet

SOLGT
Der er tale om en af Vordingborgs mest markante ejendomme.

Den blev bygget af de daværende ejere af Iselinge Godset og givet som bryllupsgave til deres datter og svigersøn, grevinde tove og grev Christian Ahlefeldt-Laurvig, som boede der indtil de overtog godset. Samme gods har også givet navn til udstykningen sidst i 1960érne, der blev kaldt Iselige-udstykningen og navnene på vejene henviser til ejere m.m. af netop dette gods.

Der var udelukkende marker før huset blev opført, så derfor valgte de naturligvis at lægge ejendommen på områdets bedste placering.

Grunden er en den største i dette oprindelige kvarter og rummer ikke blot plads til en masse haveareal, terrasser etc. - men også en stort parkeringsareal, med plads til flere biler.

Der er flere gamle frugttræer og blomstrene buske og om foråret er haven fyldt med blomsterløg af alle farver.

Ejendommens fremtoning er nok det de fleste vil kalde markant og står smukt, hvor solens stråler reflekteres i vandet og kaster sine stråler smukt op over det hele.

Ved ankomst til ejendommen drejer man sagte ind gennem porten og den store baghave åbner sig, med parkeringsareal, en ældre muret garage på 36 kvm og træer der får det hele til og virke endnu mere privat.

Ejendommen er fra 1952 og gemmer på 219 kvadratmeter samt en højloftet, tør og meget anvendelig kælder på 74 kvadratmeter, med forkælder, fyrrum med fjernvarme, gamer/aktivitetsrum samt yderligere disponibelt rum, som ville være velegnet til og indrette vinkælder i.

I træder indenfor i den lyse hall, med charmerende lysskakt gennem loftet, biopejs og smuk kvartsvingstrappe til 1.salen.

Her er 2 store stuer en suite med masser af lysindfald, udsigt over vandet samt udgang til terrasse, som er hævet i forhold selve haveniveauet. Stuerne har lofter af oregonpine og på bagvæggen en indbygget reol af palisander, designet af Kai Kristiansen endvidere er der en stor pejs i den største stue.

Fra stuerne er også adgang til herreværelset/tv-stuen, der er fordelingsgang, lyst flisebadeværelse med gulvvarme og brus, lyst spisekøkken fra 2016 samt mellemgang med nedgang til kælderen.

På 1.salen er der repos, 2 store børne/gæsteværelser i hver gavl. et mindre kontor samt et meget stort soveværelse i midten med kvist og en endnu flottere udsigt over vandet og farøbroerne m.m.

Endvidere ældre badeværelse med terrazzogulv og hvor muligheden for at udvide badeværelset i forbindelse med en modernisering er til stede.

Kontakt os for en fremvisning.