Hammerichsvej 23, 4760 Vordingborg

Nydelig og rummelig villa med en perfekt placering i Vordingborg

SOLGT
Hvis I drømmer om at overtage en dejlig villa, hvor der er plads til familielivet og en stor, lukket have med egen swimmingpool, så bør I se nærmere på Hammerichsvej 23.

I slår jer ned i et roligt og eftertragtet kvarter i den østlige bydel af Vordingborg, så I ikke har langt til handelsgaderne, DGI Huset, indkøb og lystbådehavnen. I kan også glæde jer over den korte afstand til skole og daginstitution, så hverdagens kabale lettere kan gå op.

Når I ankommer til huset, fornemmer I straks den rolige stemning, der hersker overalt i området.

I kører op ad den flisebelagte indkørsel og parkerer bilen i carporten med tilhørende garage.

Villaen fra 1967 gemmer på 166 m2 i stueplan og en kælder på 63 m2 med egen indgang, sauna, vaskerum, fyrrum og sågar badeværelse samt en gildesal. Inde såvel som ude er det tydeligt at se, hvordan alt er passet godt på gennem årene og udskiftet efter behov.

Senest i 2018, da vindskederne mod vest blev udskiftet, og i 2015 da swimmingpoolen fik en ny indsats.

Som en behagelig tilføjelse er der gulvvarme alle steder, hvor der er klinkegulve i huset.

I træder indenfor i den lyse entré, hvor overtøjet hænges, og skoene stilles.

Her har I adgang til et gæstetoilet samt det første af i alt af i alt tre værelser. Fordelingsgangen bringer jer til de øvrige to værelser samt det pæne, lysegrå flisebadeværelse med bruseafsnit.

Resten af hjemmet er dedikeret til de hyggelige opholdsmiljøer, der er familiens samlingssted på tværs af leg, lektier, madlavning og afslapning.

Det velholdte og klassiske køkken er tosidet og giver jer rigeligt med plads til udfoldelser på bordpladen og opbevaring i skabe og skuffer.

Køkkenet munder ud i en spise sektion med et flot lysindfald og skydedør ud til til terrassen.

Ved siden af køkkenet finder I den store stue, der indbyder til et langt spisebord at samle gæsterne omkring.

Et par trin ned indikerer skiftet til yderligere en stue med en pejseindsats, der luner godt og tilfører masser af stemning til de kolde måneder.

Når sommeren står for døren, er det derimod oplagt at trække skydedøren fra og tilbringe tid i havemøblerne under den 28 kvadratmeter store overdækkede del af terrassen.

Herfra har I et skønt udsyn til resten af den nemme have og til swimmingpoolen, der indbyder til en svalende dukkert både før og efter arbejde.

Kontakt os for en fremvisning.

Køber bedes bemærke, at der er - jfr. kommunes oplysninger - forskel i samlet kvadratmeter og boligareal, grundet det forhold, at ejendommen er skalmuret og forskellen på de 10 kvadratmeter, skyldes denne efterisolering, der er mellem det oprindelige mur og skallen.