Hammerichsvej 35, 4760 Vordingborg

Tilbagetrukket på grunden med 80 kvm. stor højloftet kælder og lukket have

SOLGT
Kvarteret omkring Hammerichsvej er et yndet sted at flytte hen.

Vejene er stille - trafikken minimal og netop her - er man i den bagerste blinde ende af vejen - hvor kun få kommer.

Stisystemet i området er fint - det leder en op til krydset - hvor TV2-øst har sit hovedsæde - bagved der ligger ZBC "Zealand Business College" - folkeskolen - den nye svømmehal og multicentret Panteren etc. og giver derfor også rigtig god mening for familien med børn i alle aldre.

Skoven ligger også "lige om hjørnet" ud mod kysten og selve byens handelsgade kan nåes på få minutter.

Byens varemærke er Gåsetårnet - staten har åbnet landets Borgcenter i byen - her er masser af kultur - foreningslivet lever i bedste velgående og toget kører med timedrift til København.

Byen og området står overfor en stor omvæltning - der kommer ny Storstrømsbro - Fehmern-forbindelsen gør afstandene kortere og flere nye erhversgrunden er under udstykning langs Sydmotorvejen.

Vordingborg har - udover gode dagtilbud og skole til børnefamilien - gymnasium, HF, handelsskole, Seminarium (såvel lærer som pædagog) samt kaserne, som er hovedkvarter for Hjemmeværnskomandoen. Byen har tre havne, heraf to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.

En særlig vej, Morten Olsens Allé, ved byens stadion, er opkaldt efter bysbarnet, fodboldlandsholdstræner og tidligere landsholdspiller Morten Olsen, som er opvokset i byen. Han er en af de få i Danmark, der i levende live har fået opkaldt en vej efter sig.

Ejendommen er i to plan - trukket tilbage fra den blinde vej - og hvor den brede indkørsel med den dobbelte carport giver det hele kant.

Fra den dobbelte carport fortsætter flisebelægningen ned til den tidligere muret garage, som dog nu anvendes til værksted for familien.

Haven er et kapitel for sig, der er fliseterrasse mod syd, yderligere stor overdækket fliseterrasse mod vest og et utal af andre ugenerte hyggekroge, i den lukkede have, hvor familien samtidig har opført en lille bygning til deres kanier og høns, så også for børnefamilien er rammerne ideelle.

I entrèen, med de indbyggede skabe fungerer også som fordelingsgang, ligesom nedgangen til den højloftede underetage foregår her.

Stuen er lys og åben, med udgang til begge fliseterrasser, køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen og og får det hele til og hænge sammen på en rigtig praktisk måde.

Her er 3 gode værelser samt et brusebadeværelse med gulvvarme.

Underetagen er høj og utrolig anvendelig - der er stort vaskerum med maskiner, bruseniche og toilet.

Forkælder med opgang til indkørslen.

Meget stort kælderrum - 2 depot/viktualierum samt yderligere godt disponibelt rum - med plads til alle børnenes eller de voksnes ting.