Haslevvej 137, 4100 Ringsted

Åbne marker på de 3 sider med gode forhold - også til den hesteinteresserede

SOLGT
Når man ligger ud til vejen der leder trafikken ind mod Ringsted by, vil der naturligvis være trafik - som også vil kunne høres - men når man så samtidig faktisk bor på landet i byen - ja så tænker jeg nok det går.

Helt tilbage i tiden har her faktisk været bageri og flere steder er der stadig levn efter dette og med til, at give det hele endnu mere kant.

Ejendommen består af et moderniseret stuehus med pudsede facader og et sort glasseret tegltag, som får det hele til og fremstår endnu mere elegant, når solen`s stråler reflekteres.

Den store vinkel udhusbygning rummer både et kombineret værksted/gildesal, fyrrum med pillefyr og mulighed for opbevaring af træpillerne, afsnit med bokse, yderligere disponiblerum og et godt delvist udnyttet loft, som tidligere har været brugt til rytterstue/sadelrum.

Det gamle svinehus bagerst i haven trænger til modernisering, men hyggen og de gamle kampestensvægge er intakte og der er virkelig mulighed for, at skabe noget helt særligt.

Grunden på de 10.539 kvadratmeter er smukt omkranset af høje gamle træer og arealet udlagt med dels en lang indkørsel, der ender oppe i et større parkeringsareal med plads til flere køretøjer, folde, ridebane, haveafsnit og en fliseterrasse der er så stor, at den rent faktisk burde kaldes for en gårdsplads og som forener hele ejendommen, på en særlig smuk facon.

Afstanden til stationsbyen Ringsted`s bymidte er små 5 kilometer og rummer alt, hvad man med rette må kunne forvente af en større Dansk Provinsby - lige fra shopping, til spisesteder, over til kultur og med tilkørselsmuligheder til motorvejen i både syd, nord, øst & vestlig gående retning.

Hovedindgangen til stuehuset er via den store flisebelagte gårdsplads og stedet hvor vi starter.

Entre`en er kombineret fordelingsgang og her den smukke trappe fører op til 1.salen.

Stuen er stor og med brændeovn.

Køkken/alrummet ligger i umiddelbar forbindelse til stuen og nok det rum i ejendommen, som de fleste vil kalde "hjertet".

Rummet er stort med elementer i landstil, alt i hvidevarer og med adgang til viktualiekælder.

Her er rustikt gæstebadeværelse med brus, værelse samt stort kombineret baggang/bryggers, med plads til lidt af hvert.

1.salen er rummelig og fordelingsgangen forgrener sig ud til de 5 rum her er - hvor det ene er brusebadeværelse med spabad og de øvrige 4 er værelser - det ene med udgang til altan, hvor udsigten over marken rent faktisk er rigtig god.

Som ekstra bonus kan vi oplyse, at der er gulvvarme i køkken, gang og på begge badeværelser.

Egentlig føler man behov for at kalde ejendommen for en multi-ejendom, idet der ikke er ret mange "ting" - man ikke kan i og omkring ejendommen.