Hasselvænget 8, Nyråd, 4760 Vordingborg

Man fristes til og sige - i skovens dybe stille ro - når man ser skoven som genbo

SOLGT
I et af Nyråds mange hyggelige kvarterer ligger Hasselvænget.

Hasselvænget kører parallelt med Nyråd Hovedgade - så alt er "lige om hjørnet" og såvel Vordingborg By og tilkørslen til Sydmotorvejen nåes indenfor 5 minutter.

Oprindeligt var ejendommen "født" som en eet-plansvilla - men i 2007 besluttede ejer sig for, at der skulle tilbygges med en 1.sal - hvor det også blev til murede gavle, nyt tag o.s.v.

Ud mod vejen syner haven ikke af så meget - der er godt med beplantning og på den østlige gavl er det garage - men når først man træder om i baghaven, åbner der sig en helt anden verden - en virkelig stor lukket have, med hævet fliseterrasse, flisegange og flere hyggekroge, plæne, drivhus o.s.v. - som alt sammen er orienteret mod syd.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen, - vi er ca. halvvejs imellem København og Rødby, og i Vordingborg by ligger togstationen med time drift til og fra København. Bussen med hyppig drift i mellem Stege og Vordingborg har stoppested adskillige andre steder i Nyråd.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er bager, Dagli'Brugs, skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner, og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen og Hulemosesøen, - et pragtfuldt sted for lystfiskeren.

På facaden ud mod Hasselvænget er to indgange - dels en bryggersindgang og selve entre`en - som er her vi starter.

Entre`en er rummelig og fungerer samtidig også som fordelingsgang.

Her er åbent køkken i.f.m. stuen - og adgang ud til det klinkebelagte bryggers/grovkøkken med bord m/vask, vaskemaskine, tørretumbler samt her, hvor naturgassen er installeret.

Stuen er stor - orienteret stik mod syd - her er plads til både spisestue og dagligstue og endvidere er der udgang til stor fliseterrasse med trin ned til haven.

Der er 2 gode værelser, gæstetoilet, badeværelse med kar og gulvvarme samt kontor - hvor trappen til 1.salen er placeret.

På 1.salen er der stor lys repos - indrettet så ens børn her har dette som "tumleplads".

Her er 2 store værelser, toilet samt meget stort soveværelse.

En villa der virkelig rummer meget og ligger på en vej, med minimal trafik.