Hellasvej 7, 4780 Stege

Når myriader af stjerner toner frem på himlen - spejles de i vandet

SOLGT
EJENDOMMEN ER OGSÅ VEL ANVENDELIG SOM "FLEXBOLIG".

Om man sidder med sin morgenkaffe på terrassen i sommerhalvåret eller nyder en frokost i karnappen i forbindelse med stuen, er det umuligt at fjerne fokus fra vandet, der drager synet mod vest.

Ejendommen er oprindeligt opført 1934 i bungalow-stil, men i 1960 tilbygget til den store bolig, vi ser i dag, og umiddelbart før nuværende ejer flytter ind i 1987, foretager forrige ejer en total renovering, hvor bl.a. også alle el-installationer bliver fornyede.

Vi er for enden af en lukket vej i en af Stege by`s gode kvarterer - hvor man praktisk taget ikke behøver nogen bil, da alt ligger indenfor gåafstand - byens hovedstrøg, alle Øen`s kulturudbud, og den store lystbådehavn kan også ses til venstre - når man står på terrassen og følger indsejlingen med alle de smukke sejlskibe i sommerhalvåret.

Haven er stor - rent faktisk består den af 4 matrikelnumre - hvor selve boligen er placeret mest optimalt for solen og udsigten. Der er stor flisebelagt indkørsel, dobbelt carport, masser af plæne og høj gammel beplantning, så der er alle muligheder for at finde en plads - både i solen og skyggen, hvor de høje gamle træers skygge fejer hen over plænen.

Ejendommen er en klassisk smuk bungalow, som absolut er til at tage i brug nu, men at sætte sit eget præg vil også være muligt.

Som i det udvendige er der også i det indvendige en gennemgående faktor, der virkelig "shiner", og det er sollyset, der ganske enkelt brager ind gennem alle de store vinduer og kun forstærkes, når det spejler sig i det åbne blå hav.

For enden af trappen op til den store massive og solide hoveddør gemmer der sig entre`en - som er stedet, hvor mange af boligens rum forgrener sig ud fra, ligesom der også her er spindeltrappe ned til den højloftede kælder.

Inde til venstre er flisebadeværelse med brus, lige fremme ligger det store lyse spisekøkken - hvor blikket gennem stuen og karnappen ud mod vandet sætter det hele i perspektiv.

Der er 2 stuer en suite - den ene som kombineret dagligstue og spisestue med udgang til terrassen - og den anden stue har netop "det", som de fleste nok vil kalde en "herre-stue" eller en mandelounge med rustikke murstensvægge og muret pejs, hvori der efterfølgende er monteret en lukket indsats.

Den separate værelsesafdeling er også rummelig, hvor der dels er flisebadeværelse med bruseniche, 3 store værelser og en fordelingsgang, der fuldender tilbygningen fra 1960.

Kælderen er rigtig anvendelig - der er højloftet, og her dufter rart, men der trænger til lidt renovering, dog ikke mere end at det er til at "overse".

Der er vaske/fyrrum, viktualierum, fordelingsgang med opgang til haven, værksted, hvor den tidligere ejer - som var urmager - har repareret mange urværker - også i sin fritid. Derudover er der 2 store disponible rum med et utal af muligheder.

Ejendommen her er for jer, som gerne vil have noget, der "stikker lidt af" fra de øvrige ejendomme og har noget kant.