Hestehavevej 84, 4720 Præstø

Villa med Fjord-kik på Hestehavevej- et af de bedste boligområder i Præstø.

I et af Præstø`s absolut bedste og mest attraktive boligområder - et område med mange smukke villaer og med udsigt til Præstø Fjord - der ligger kun ca. 50 meter fra villaen - 163 kvm. stor og yderst lækker villa, oprindelig opført i 1960 men er, i 2012 blevet totalrenoveret.. Til villaen hører desuden et 39 kvm. stor velisoleret hobby/depotrum - anvendelig til mange formål.

Villaen der er tækket med røde tegl, har desuden 3 store kviste med franske altaner mod øst og vest, hvidpudsede facader kombineret med fin træ vægbeklædning.

Villaen er indrettet således:

Hyggelig møbelerbar entre - lys og venlig med klinkegulv og hvide lofter. Gæstebadeværelse med bruseniche vask, skabe og gulvvarme. Godt bryggers med bord med vask og skabe, vaskemaskine, tørretumbler og naturgasanlæg, skjult bad lyse skydedøre. Fra bryggers adgang til villaens åbne køkkenafsnit med smukt køkken i "Kirsebær" og alt i hvidevarer i stål - incl. "Amerikaner-"køleskab" med fryser, god afsætnings- og skabsplads. Køkkenet i åben forbindelse til den kombinerede stue/spisestue med dobb.dør ud til stor træterrasse, - I stuen brændeovn og smuk åben trappe til 1.salen. Desuden 1 godt værelse/kontor.
1.salen der er total nyndrettet, er med stor lys stue med åbent til kip, 2 franske altandøre i de 2 store kviste hvorfra der er et fint kik til fjorden. 2 gode store lyse værelser med skabe samt forældresoveværelse med skabe og franks altandør og med adgang til det stor lækre badeværelse med skabe, helstøbt vask, hjørnebadekar, bruseniche, vægtoilet smukke gulvfliser med gulvvarme m.m. Olierede fyrretræsgulve i stueetagen - i køkken dog Mahogni.- Askeparketgulve overalt på 1.sal og klinker i øvrige..

Er ikke uinterresseret i evt. mageskifte med anden mindre byejendom.