Hjaletvej 34, Bakkebølle Strand, 4760 Vordingborg

Charmerende bindingsværk med masser af nostalgi og originale detaljer

Denne idylliske bindingsværksejendom på 130 kvm i 2 plan med 5 værelser, er løbende vedligeholdt med respekt for originale detaljer, ligesom man udenfor har anlagt en parklignende have, der strækker sig langt og med sin egen lille skovlund.

Ejendommen er beliggende cirka 12 minutters kørsel fra Vordingborg og en time fra København. Den ligger på en rolig vej, der ender ved et grønt område med adgang til vandet hvor der også er en badebro.

Alle hverdagens nødvendigheder ligger i en radius af omtrent fem kilometer. I nærheden ligger både skole og daginstitution og man skal heller ikke langt for at foretage sine dagligvareindkøb.

Den 3.088 kvadratmeter store grund er solrig, og udsigten kan nydes fra terrassen langs huset eller i gårdhaven, hvor der i forbindelse med annekset er et overdækket areal.

Langs boligen er der velanlagt indkørsel, et fritliggende kombineret garage/værksted samt yderligere fritliggende muret anneks.

Det smukke bindingsværkshus er opført i 1878, hvor detaljer såsom udskæringer i trappeløbet i gangen op til 1.salen, den charmerende alkove og syldstenene er bevaret og renoveret med respekt for orginale detaljer.

Fra entreen er der adgang til et lyst gæstebadeværelse med bruseniche. Den smukke entre/fordelingsgang er med loft til kip og en elegant trappe med udskæringer til 1. salen. I entreen er der adgang til køkkenet - hvorfra der er forbindelse til to stuer en suite, den ene som spisestue og den anden som rummelig dagligstue med synlige loftsbjælker og fire sprossede vinduer samt dørparti, der kan åbnes op.

I køkkenet er der installeret et UNOFORM-køkken med hårde hvidevarer og opvarmet klinkegulv. Fra den ene stue er der adgang til et stort soveværelse som er forbundet med et badeværelse med fliser, gulvvarme og trin ned til forsænket bruseafsnit og indmuret badekar.

Videre ovenpå har man repos med kig ned til entréen og et depotrum. Endvidere en stor åben og kombineret stue/værelse med brændeovn og en alkove.