Hyldevej 8, 4771 Kalvehave

Indflytningsklar étplansvilla fra 2008 i Kalvehave

SOLGT
Søger du en nyere étplans villa med veldisponeret kvadratmeter tæt ved badefaciliteter?
Så kan Hyldevej 8 meget vel være lige netop det du søger!

Boligen her er fra 2008 og er en fuldmurret villa, som er beliggende i den skønne lille by Kalvehave med knap 600 indbyggere. Her er den smukke Dronning Alexandrines Bro, som forbinder Møn og Sjælland, at finde. Vi er placeret blot 20 min. fra Vordingborg og Præstø, 15 min. til Stege, samt motorvejen kan nås på kun 15 min. og København på en lille time.

I Kalvehave kan dagligdagens indkøb klares i Lokalbruges, og ellers kan de større indkøb klares i Stensved eller Stege, hvor dagligvareforretninger som Netto, Rema1000 mfl. er at finde.
Herudover så byder Kalvehave på Havnen som rummer en Marina med plads til ca. 300 både, og der er fortsat 5 erhvervsfiskere tilbage. Som lille bonusinfo, så fungere Kalvehave Havn som demonstrationshavn i Dansk Sejlunions projekt "ren havn", hvor målet har været at eksperimentere, prøve og udvikle løsninger på sejlsportens miljøproblemer.

Ønsker man at kunne tage et lille dyp i det friske havvand, så kan dette gøres ved den gule stald, ved sommerhusområdet eller på Balle Strand, som er blot 10 min. herfra.

Af daginstitutioner kan bl.a. nævnes Kalvehave Børnehave som er en integreret institution med vuggestue og børnehave og ellers kan der ligeledes findes daginstitution i Stensved, hvor også skolen er beliggende.

Selve ejendommen er beliggende på en lukket villavej, hvor der på den ene side er mark. Her er så stille, at børnene kan lege frit på vejen. Når man ankommer til adressen, så bliver man mødt af en dejlig rummelig gårdsplads med carport og tilhørende skur. Der er god plads med mulighed for parkering af flere biler.

Boligens planløsning starter godt med en god entré, hvor der på begge sider af døren er indbygget skabe, således at fyr, varmevandbeholder, vaskemaskine og tørretumbler elegant gemmes af vejen. Stuen er stor og med en masse godt lysindfald og med udgang til en skøn træterrasse som ligger i forlængelse af hele huset, og er altså helt rigtigt placeret ift. solens dagsgang.

Er man til den populære opdeling mellem forældre- og børneafdeling, så går man ikke forgæves her. Forældresoveværelset tilgås fra stuen, og har en lukrativ størrelse, således at ønsket om kingsizesengen nu endelig kan indfries, uden at man skal gå på kompromis med plads til de skabe man ønsker. Og her har man selvfølgelig også eget badeværelse som byder både på bruseniche og boblebad!

Det store køkken/alrum med flotte hvide skabselementer og lyse klinker rummer masser af skabs- og bordplads. Det er også herfra man kan tilgå boligens 3 rigtig gode værelser, der kan indrettes til både børneværelse, kontor mm. samt denne afdelings badeværelse med bruseniche.

Selve haven ligger helt ugeneret og man er omringet af gode og søde naboer.

Lyder dette som det du går og søger, så tøv ikke med at booke en fremvisning allerede i dag!