Ibsvej 8, 4750 Lundby

Stor og rummelig villa - som oprindelig var dyrlægens

SOLGT
Midtvejs på turen til Næstved, kommer der skilt til højre mod Lundby.

Turen mod byen er rolig og for det meste omgivet af de åbne marker.

Lundby er en by på Sydsjælland - med 785 indbyggere og ligger som sagt mellem Vordingborg og Næstved.

Byen er også en stationsby med timedrift til København og har alt, hvad man med rette må kunne forvente i hverdagen.

Motorvejen kan nåes indenfor ca. 15 minutter og derfra under 1 time til København.

Folkeskolen "Svend Gønge Skolen" er 2-sporet - der er ca. 500 elever og har klassetrin op til 9.klasse. Der findes en børnehave og en SFO tæt ved skolen, som alle er institutioner med et tæt samarbejde.

I forbindelse med skolen findes også Svend Gønge Hallen, som er rammen om byens idrætslov. Den lokale idrætsforening har fodbold, badminton, gymnastik og håndbold. Efterskolen ligger i udkanten af byen og naturen er lige om hjørnet.

I samme område findes tennisklubben med tre baner og lille klubhus. Bag og omkring området ligget et skovrejsningsprojekt, støttet af EU og skoven afspejler den danske skovs udvikling siden istiden. Der er fritlagt vandløb, bygget sheltere m.m.

Lundby nævnes første gang i 1200-tallet. Kirken i nabobyen Gl. Lundby formodes at være stedets ældste bygning, idet den stammer fra 1100-tallet.

Ibsvej ligger som en parallelvej til selve Lundby Hovedgade - trafikken minimal og skole, børnehave & SFO ligger lige oppe for enden ad vejen.

Villaen ligger højt i udstykningen, på en let skrånende grund der er lukket, primært udlagt med plæne og dog stadig også med en del træer, der skaber en helt særlig stemning i haven.

Hvis man tager både stueplan og kælder, er her rent faktisk 348 kvadratmeter og dertil kommer 42 kvadratmeter anneks (som var her dyrlægen huserede) og en 20 kvadratmeter stor carport.

Indkørselspartiet er flisebelagt og der er fra selve vejen trin og trappegang med fliser op til hoveddøren.

Sælger fortælller, at de løbende har renoveret ejendommen, blandt andet er der i 2016 opsat nyt køkken og hvidevarer, der er i 2019 lagt nye gulve flere steder, rigtig mange af vinduerne er skiftet og ved sælgers eget køb af ejendommen i 2005 kom der nyt flisebadeværelse.

Entréen byder indenfor og længere fremme kommer den store vinkelstue - der levner plads til både spisestue og dagligstue, vender mod syd og har udgang til overdækket fliseterrasse med adgang til yderligere fliseterrasse, med trin ned til haven.

Køkkenet ligger direkte op til stuen, har spiseplads og alt i hvidevarer.

Her er fordelingsgang med nedgang til den højloftede underetage, stort flisebadeværelse med bruseniche samt 4 store værelser, hvor det ene samtidig har adgang til walk-in-closet.

Underetagen er lige så rummelig som stueplan og har store dele med gulvvarme og masser af muligheder.

Som det er nu, er der 4 gode disponible rum, badeværelse, grovkøkken, forkælder med opgang til stueplanet samt garage med port.

Annekset er faktisk ret anvendeligt til f.eks. udlejning, den store teenager, liberalt erhverv (skal lige høre Vordingborg Kommune i givet fald) og indrettet med entre, toilet, kontor og yderligere 2 gode rum.

En villa hvor man virkelig føler, at man får noget for pengene.