Jernbanevej 11, 4720 Præstø

Æstetik kommer i mange faconner - her i flere plan og med under 150 meter til fjorden

De fleste oaser er grønne og ligger i ørkenen. Men ikke alle. For her i en af Præstøs gamle kvarterer finder du i stedet denne skønne, oase med malede facader med "bindingsværk", der emmer af charme og idyl. Det afslører stokroserne, der lettere nonchalant hilser på dig, når du ankommer. Og det bekræfter hele den skønne verden, der åbner sig for dig, når du træder indenfor.

Det gælder for selve hovedhuset, for gårdhaven med de toppede brosten, for det gode garage og for haven. Oasen er ikke bare idyllisk, den er også fuldkommen fredelig og rolig. Og alligevel ligger den helt centralt i byen, så der er kort gåafstand til havnen, hovedgaden og det gamle torv. Det er en optimal placering, hvis du vil bruge en del til Bed & Breakfast, skrivestue, atelier eller en anden form for liberalt erhverv, i den bevaringsværdige ejendom.

Samværet kan I dyrke i den smukke gårdhave og i den frodige have, hvor lystigt voksende og gavmilde træer skaber en helt særlig stemning. En hyggelig lille veranda gør det muligt at nyde frokosten eller morgenkaffen udendørs allerede fra det tidlige forår og til langt ud på det seneste efterår.

Skal din dagligdag udfolde sig i fredelige, idylliske rammer? Bestil en fremvisning, og kom og mærk efter, om det skal være lige her i Præstøs gamle bymidte.

Præstø havn er placeret på sydøstkysten af Sjælland i Præstø Fjord. Havnen er en naturhavn, og den er omkranset af købstad, skov og fjord. Havnen har tidligere været en travl trafik havn, og nu står bygninger som toldbygningen og pakhuse tilbage som en erindring om de gamle dage. Bygningernes idylliske udseende rammer havnen ind, og de er blandt andet med til at give havnen en unik atmosfære.

På havnen er der cafe`er, restauranter etc. som er med til at forene det maritime miljø.

Havnen ligger i bunden af den smukke Præstø Fjord - et naturskønt fuglebeskyttelsesområde, hvilket giver sejlerne masser at se på undervejs samt en fin børnevenlig badestrand cirka 150 meter fra havnen.

Anlægget ved Frederiksminde er et besøg værd. Dette lille parkanlæg ved hotel Frederiksminde - ligger på Klosternakken lige ved kirken og har Præstøs flotteste udsigt. Parken har forskellige mindesmærker - herunder en statue af en Snaphane. Gøngehøvdingens krigsmænd blev kaldt for snaphaner.

Afstand til golfbanen i Mogenstrup er ca. 19 kilometer. Sydsjællands Golfklub Mogenstrup er en af Danmarks smukkeste 18 hullers parkbane. En klub med en meget stærk miljøprofil. Klubben tilbyder, endvidere en 6 hullers par 3 bane som er åben for alle. Klubhuset er indrettet med alle faciliteter som, en velassorteret proshop, sekretariat og restaurant med fantastisk udsigt over banen.

Hovedhuset ud mod gaden er indrettet med køkken-alrum med gulvvarme og elementer fra "Svane-køkkenet" med alt i hvidevarer og detaljer som synlige bjælker og smukke gamle vinduer.

Faceburet giver det hele endnu mere kant og de to smukke sammenhængende stuer er naturligvis med brændeovn og dør ud til terrassen.

Her er også bryggers, brusebadeværelse samt entre med smuk åben trappe til de øvrige etager.

På 1.salen er der repos, 3 gode værelser, heraf det ene med adgang til eget toilet, et andet med altan med kig til vandet og dertil yderligere et stort badeværelse med opvarmet coriongulv.

På 2.salen er der indrettet et helt særligt rum, hvor lyset giver begrebet lysindfald en helt anden betydning.

Kom og lad jer forføre i en symbiose af hygge og god stil.