Kalvehavevej 13, Nyråd, 4760 Vordingborg

Villa med staldbygning, plads til 2 heste og grund over 10.000 kvadratmeter

SOLGT
I udkanten af Nyråd - grænsende direkte op til større villakvarter, ligger ejendommen inde til venstre - med god bred indkørsel og den store grund, der grænser direkte op til lille skovlund.

Boligen fremstår virkeligt velpasset, både ude og inde, hvor der bl.a. er lagt nyt sortglasseret tegltag på i 2016, vinduer er skiftet gennem årene og der er virkelig "styr på tingene".

Her er og fritliggende kombineret staldbygning/værksted, hvor der p.t. er indrettet 2 hestebokse - men vægge ind mod værkstedet kan (ifølge ejer) tages ned - så der bliver plads til yderligere 2 hestebokse.

Da sælgers børn var yngre havde de selve heste, men nu er børnene flytte hjemmefra, så folden er nedtaget (stolperne ligger dog stadig på loftet og kan nemt sættes op igen, ligesom strømmen til hegnet også er klart til og blive "koblet på" igen).

Grunden er på 10.444 kvadratmeter og er nu udelukkende udlagt med plæne, beplantning og større parkeringsareal - men meget "let og gå til" og som en ekstra bonus kan nævnes, at der er busstoppested - stort set "uden for døren".

Godt nok er der ikke havudsigt - men, ellers kommer du til at bo midt i en sydsjællandsk naturperlen, kranset af spændende og varierede skove helt ned til Storstrømmen og ikke mindst naboskab til Kulsbjerge med en spendabel udsigt 107 meter over havet.

Gælder det indkøb eller shopping, er der kun få km til Vordingborg eller Stensved - og både Næstved og Nykøbing F. kun 30 km fra Nyråd byder på storcentre og hyggelige handelsstrøg.

Hvis du arbejder i hovedstads-regionen, eller for den sags skyld skal være en del af det kommende Femern-projekt, kan du glæde dig over, at Sydmotorvejen nås på 1 minut.

Skal man have et kort afbræk fra hestelivet er der oceaner af andre spændende ting man kan gøre - Og, uanset om du kører mod nord eller syd kan du dagligt indhalere noget af Danmarks smukkeste natur.I fritiden er der uanede muligheder, ligegyldig hvilken aktivitet, du er til - ridning; sejlads; mountainbike; jogging; kite-surfing; fitness-centre. Listen er uendelig.

Og, natur - jamen, har du nogensinde luftet traveskoene på Knudshoved Odde; Møns Klint; Høje Møn; Jungshoved; Avnø eller Ulvshale, for nu blot at nævne nogle få muligheder - og ikke mindst skovene i og omkring Nyråd.

På den anden side af Kalvehavej - ned mod vandet og forbundet af et veludbygget stisystem - ligger Vintersbølleskovens 120 hektar, som tilhører Det Petersgårdske Skovdistrikt. Her ligger Valdemarstenen ved en af de 7 stendysser - og sagnet fortæller, at fordybningen i stenen er lavet af hovedet på Kong Valdemar Atterdags hest under hans vilde ridt gennem skoven, og at stregen langs stenens kant er slået af hans pisk.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er bager, Dagli'Brugs med de nødvendige dagligvarer, godt beliggende skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen indenfor kun 15 minutters gåtur - og med Hulemosesøen, som med sin forekomst af gedder, karper etc. er et pragtfuldt sted for lystfiskeren, men også byder på en malerisk spadseretur rundt om søen.

Foran indgangsparti til selve boligen er der anlagt lukket østvendt fliseterrasse, hvor man i fred og ro, kan nyde udelivet.

Boligen er indrettet således, at der er 2 værelser, stort soveværelse, entre/fordelingsgang med trappe ned til kælderen, spisekøkken, flisebadeværelse med brus og gulvvarme, spisestue med trin ned til den forsænkede havestue, der fungerer som dagligstue og hvor der også er udgang til haven.

Kælderen er højloftet og tør, der er forkælder med opgang på nordgavlen, disponibeltrum samt fyrkælder, hvor oliefyret er installeret.