Karpevænget 2, Nyråd, 4760 Vordingborg

Søens blanke overflade kaster lyset smukt ind fra vest

SOLGT
Arkitekttegnet - masser af glas - forskudt plan & på toppen af den stejle vej - der fører ned til Hulemose-søen. Begge gavle knejser og får ejendommen til at fremstå endnu mere markant - facaden mod vejen er trukket tilbage og carporten giver ly til 2 biler.

Mellem carport - bolig og det murede annex - gemmer sig gårdhaven - der med sin flisebelægning ud mod den høje hæk - giver plads og lyst til at nyde morgensolen der stille og roligt kigger ind øst. Haven er overkommelig - der er plæne, 3 frugttræer og diverse småtræer og buske - der grænser det hele nænsomt af.

Når vindfanget nåes - hoveddøren går op og entre`en byder velkommen - fyldes man automatisk af en pragtfuld ro. Fra entre`en og ligefrem ligger gangen. Til højre ligger et værelse - videre til højre grovkøkkenet der også er baggang & ligefrem badeværelset der med sit lyse terrazzogulv - det væghængte toilet og åbne glas-skærm til den dobbelte bruseafdelingen - giver det hele kant. Ejendommen`s hjerte - køkken/alrum dækker den resterende del af stueplanet. Køkkenet ligger til højre - der er åben trappe med repos til 1.salen - forsænket til venstre er opholdsrummet - der har dør ud til træterrasse og brændeovnen`s skær og lyset fra himlen får det hele til at smelte sammen i smuk samhørrighed.

Man fornemmer straks når man træder op af trappen til 1.salen - at der venter noget spændende. For enden ad trappe til højre er stuen - der er loft til kip og en gavl med masser af glas der får søens blanke vand til at fremstå endnu smukkere. Til venstre er der 3 værelser (det ene har lem til loftet) og badeværelset er 80`er retro-stil - med blå svejset vinyl og træ.

Selve området Hulemose kan føre langt tilbage i historien og et lille citat fra Lokalarkivet er: Indtil Ryttergodset blev solgt, hørte Hulemose Mølle under Vordingborg Slot. Prins Jørgen havde lenet i livgeding fra 1670 - 1673, og er således den højfornemste besidder af ejendommen. Prinsen elskede jagt og fiskeri og besøgte ofte Hulemose, da der var rig anledning til begge dele.