Karpevænget 5, Nyråd, 4760 Vordingborg

I 1. række bliver lyset fra søens blanke overflade fra vest endnu mere fabelagtig

SOLGT
Vejene i området er alle lukkede - Karpevænget er ingen undtagelse - men her skråner alt ned mod søen og udsigten bliver endnu bedre - jo tættere man kommer på - i det kuperede område.

Kvarteret er opstået i 90`erne - det er fuldt udbygget med meget forskelligartede ejendomme - for enden af alle vejere er der stiforbindelse ned til Hulemose-søen - der er også sti rundt om hele søen - bygget nye broer og platforme - hvor naturen kan indåndes i fulde drag.

Få minutter herfra ligger Sydmotorvejen- vi er ca. halvvejs mellem København og Rødby- og i Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested lige ud for udstykningen og adskillige andre steder i Nyråd.

På den anden side af Kalvehavevej - ned mod vandet og forbundet af et veludbygget stisystem - ligger Vintersbølleskovens 120 hektar, som tilhører Det Petersgårdske Skovdistrikt. Her ligger Valdemarstenen ved en af de 7 stendysser - og sagnet fortæller, at fordybningen i stenen er lavet af hovedet på Kong Valdemar Atterdags hest under hans vilde ridt gennem skoven, og at stregen langs stenens kant er slået af hans pisk.

Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er bager, Dagli'Brugs med de nødvendige dagligvarer, godt beliggende skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner og ikke mindst den skønne natur med vandet i form af Storstrømmen indenfor kun 15 minutters gåtur - og med Hulemosesøen, som med sin forekomst af gedder, karper etc. er et pragtfuldt sted for lystfiskeren, men også byder på en malerisk spadseretur rundt om søen.

Sælger har oprindeligt selv ladet ejendommen bygge i 1995 og det er tydeligt, at der ikke er sparet på noget

Alt er fuldmuret - indenfor de sidste parår er alle vinduer og døre skiftet - jordvameanlægget er etableret i 2010 - der er centralstøvsuger - gulvet er 22 mm massiv Junckers olieret sylvaket og sådan kunne vi blive ved.

For enden af vejen kommer ejendommen til syne - i indkørslen er der brosten - i vinklen til venstre er dobbelt garagen - hvor det opvarmede klinkegulv altid sørger for, at bliver står tørt og godt og i vinklen til højre villaen.

Der er naturligvis gulvvarme overalt og allerede i entre`en - der med det lyse travertiner gulv - fornemmer man hvor tæt vi er på vandet.

Marmorbadeværelset med bruseniche ligger inde til venstre. Inde til højre ligger gæstetoilettet og lige fremme soveværelset - hvor skabene fylder den ene væg og døren ud til flisegangen giver ekstra lys og luft.

I spisestuen sørger alle de store vinduer og døre for - at solen og udsigten over søen kommer til sin rette - der er trin ned til opholdsstue - hvor den murede pejs - ligesom giver det hele lidt mere kant.

Køkkenet er rustikt - her er alt i hvidevarer - emhætten er muret op - bordpladerne i granit - her er plads til spisebordet i karnappen - den Svenske porcelænsovn hygger og der er udgang til ugenerte terrassen - hvor den store markise forlænger aftenerne - når duggen falder.

Der er også 3 værelser - det ene har udgang til haven - her bryggers med arbejdsplads og en fordelingsgang med muret trappe ned til kælderen.

Kælderen er ligesom noget for sig - udover det prakiske disponible rum - forkælderen med arbejdsplads - oceaner af skabe - vaskemaskine, tørretumbler og plads til strygebrættet - kommer vinkælderen.

Rummet oser af atmosfære - til trods for at det er bygget i 2013 føler man sig sat tilbage til de gamle franske kældre - hvor springvandet og den murede pejs - kombineret med alle de murede reoler - får det hele til at gå op i en højere enhed.

På bagsiden af garagen er der også indrettet et lille værelse - hvor ejer tidligere har haft sin klinik.