Kastaniegårdsvej 24, Bakkebølle Strand, 4760 Vordingborg

Storstrømmen, broen og Falster lige fremme & en bolig ud over det sædvanlige

SOLGT
Som en af de sidste ejendomme på Kastaniegårdsvej - ligger ejendommen inde til højre - hvor indkørslen med plads til flere biler byder velkommen.

Lige fremme ligger ejendommen og det første der møder en, er den overdækkede terrasse, der ligger i gavlen og længere fremme til højre er der gårdhavemiljø.

Haven er et kapitel for sig, der er masser pryd, plæne og høje gamle træer, som sender skygger ind i haven, ligesom det fritliggende gæsteannex, giver god mening og stemning, når familien eller de store børn, skal overnatte.

Med undtagelse af badeværelset og det ene værelse - er der fra alle rum udsigt til vandet.


Her er tale om et sommerhus, et fristed, der på alle måder taler for luksus, - 153 kvm. beboelse + 20 kvm udestue, - med en skøn udsigt fra, især køkken, stue og den fine træterrasse, der er omgivet af husmur på de tre af siderne, så man sidder godt i læ og ugeneret.

Lige så snart hoveddøren åbnes, fornemmes en særlig ro, velvidende, at man snart står i et kæmpe stort køkken/alrum, hvor den kan få fuld skrue med madlavningen med masser af albueplads, imens udsigten til den store træterrasse, havet og Farø-broerne kan nydes i fuldt flor.

Sommerhuset byder endvidere på 3 værelser, en dejlig vinterhave, et badeværelse med brus, klinker og gulvvarme.

En stor stue med brændeovn, stort vinduesparti, selvfølgelig med nye lav energiruder fra den omfattende renovering, der blev foretaget i årene fra 2008 til 2010. Dette omfatter, udover de nævnte vinduer, også gældende for dørene, helt nyinstalleret el-anlæg IHC. Udgravning af køkken/alrum, soveværelse samt vinterhave, der alle er isoleret efter gældende forskrifter. Soveværelset på 28 m2 er ikke registreret BBR endnu, men dette er under udarbejdelse.

Billederne af dette ubeskrivelige sommerhus/fristed, taler sit tydelige sprog, men virkeligheden er bedre…

Der er langt imellem sommerhuse, der som dette udbydes til salg!

Skal opleves af rette køber.


Til sidst lidt om Bakkebølle`s historie, hentet fra en artikel af Ulrik Jensen: Både øst og vest for Bakkebølle by går skoven endnu helt ud til Storstrømmen. Men her er skoven væk og stranden fri. Det var noget af det første, mændene i Bakkebølle i Sydsjælland udrettede, efter at de havde frikøbt byens 16 gårde og 27 huse af ryttergodset Lilliendahl. Købet skete ved auktion i København 25. november 1795. De seksten gårde eksisterer endnu og på dem sidder i vid udstrækning efterkommere af bønderne fra 1795. De fleste familier i Bakkebølle kan føre slægten endnu længere tilbage til 1400-1500-årene. Bakkebølle er et stykke dansk landsby- og bondehistorie, som er enestående grundigt beskrevet. Det skyldes først og fremmest, at historikeren, dr. phil. Holger Munk, kom herfra. Hans doktorafhandling fortalte om de sjællandske ryttergodser, og han var i øvrigt sin tids første og eneste dr. phil uden akademisk baggrund.