Kirkestræde 6, 4760 Vordingborg

Beundringsværdig dobbelt-ejendom midt i Vordingborg - plads til privat og erhverv

Lad jer forføre af denne historiske og imposante ejendom, hvor der er plads og mulighed for at kombinere privatbeboelse til "flere generationer" og/eller den store familie, med dit erhverv eller erhvervsdrømme. Ejendommen ligger lige op til Vordingborgs handelsstrøg, så hvis du har brug for lokaler til klinik, kontor, detailhandel o.l. samtidig med, at du ønsker god plads til den store familie, så besøg de totalrenoverede 426 m2 (+75 m2 kælder), som vi her giver dig mulighed for at erhverve. Nyd samtidig den dejlige lukkede gårdhave med terrassemiljø i særklasse, som kun hører til din nye domicil.

Ejendommen præsenterer sig på prægtig vis i rødsten, og begiver I jer ind gennem den dobbelte port til gården, åbenbarer sig endnu en historisk bygningskonstruktion med rødt tegltag opført i håndværksmæssig kvalitet med stedvis bybindingsværk, hvor tavlene udmærker sig med skrålagte mursten.

Inden døre venter et væld af herskabelige rum, der nyder godt af lyset fra sprossede vinduer, ligesom stukkatur og vægpaneler præger atmosfæren. For jeres fødder breder sig flotte parketgulve i stuerne, mens massive Douglasplanker med gulvvarme karakteriserer underlaget i køkkenet og i det store værelse, som også kan være perfekt som kontor eller hobbyrum. De sammenhængende stuer præsenterer sig som boligens ideelle opholdsmiljø, hvor I med garanti får lyst til at samles om kreative sysler og stemningsfyldte måltider. I tilknytning til spisestuen er der adgang til det rummelige køkken, hvor et nydeligt snedkerkøkken indbyder til gastronomiske udfoldelser og sociale stunder ved spisepladsen.

Boligen byder på i alt seks værelser, hvoraf det store soveværelse i stueplan med adgang til eget badeværelse fremstår som et ideelt forældresoveværelse. Endvidere har I gavn af et gæstetoilet i entréen, og endeligt er stueetagen udstyret med endnu et stort lokale, hvor I har flere muligheder for at indrette og måske endda overveje at springe ud som selvstændige med egen butik i Kirkestræde.

Børnene kan med fordel boltre sig på førstesalen, hvor fem resterende værelser er etableret, foruden en møblerbar repos samt et badeværelse og et gæstetoilet. Fra reposen er der udgang til en sydvendt tagterrasse, hvorfra I kan se til grønne områder og den smukke Vordingborg Kirke. I modsatte ende har et værelse dør til egen altan, og derudover er der fantastiske vilkår for frisk luft og solstrejf i den lukkede gårdhave.

I kommer til at bo lige ved Vordingborgs handelsstrøg i Algade, hvor et væld af butikker, specialforretninger og spisesteder er til rådighed. Samtidigt drager historiske seværdigheder lige i nærheden, hvor særligt Gåsetårnet er et besøg værd. Naturen er ligeledes nærværende, og I kan eksempelvis gå ned til kysten ved Nordhavnen og fortsætte ud til Oringepynten og Trellemarken.