Kirsebærvej 2, 4720 Præstø

166 boligkvadratmeter - 4 værelser - velegnet til børnefamillien og med lukket have

Præstø er en købstad og en havneby på Sydsjælland, ved Præstø Fjord.

Byen ligger i Vordingborg Kommune og hører til Region Sjælland. Præstø Havn med søsportscenter og badestrand tiltrækker hvert år mange turister.

Byen er handels- og oplandsby for et større område med mange specialforretninger og supermarkeder & vartegnet er Præstø Kirke.

Udstykningen omkring Kirsebærvej har mange faciliteter. Kirsebærkroen byder velkommen på den ene side - skoven på anden og adgangsvejene ned til fællesarealet og kystlinien kommer til syne, jo tættere man kommer på villaen.

Vejene i udstykningen er lukkede - trafikken er begrænset og de mange stisystemer gør, at man kan slentre ned til byens hovedgade med de toppede brosten på overskuelig tid.

Grundejerforeningen er velfungerende - der er trailerordning (gratis) og badebroen for enden af fællesarealet bliver opsat og nedtaget som et mere eller mindre fælles projekt i grundejerforeningen.

Villaen ligger på et hjørne - den er vinkelbygget - skærmet pænt af bøgehækken - der er morgenterrasse - der er aftenterrasse - garagen fungerer nu som udhus/værksted, der er overdækket areal med plads til cykler og carport ud mod selve Kirsbærvej, med plads til bilen.

Køber bedes særligt bemærke, at der skal ofres penge på få fjernet de skjulte tagrender, da vindskederne er medtaget og skal skiftes, det ene solpanel er defekt, ligesom taget på den oprindelige garage og trænger til udskiftning.

Villaen er utrolig rummelig og indrettet med klinkebelagt bryggers/baggang.

Lyst spisekøkken med elementer fra 2012 og udgang til haven.

Meget stor kombineret opholds/spisestue med muret pejs og udgang overdækket areal (ifølge sælger er "opholdsafdelingen en tilbygning, hvor der også er gulvvarme).

Entre/fordelingsgang, stort flisebadeværelse samt gæstebadeværelse - begge med gulvvarme.

3 store børne/gæsteværelser (ifølge sælger på hver ca. 12,5 kvadratmeter) samt stort soveværelse med skabe og udgang til morgenterrassen.

En stor og spændende ejendom, der rummer et utal af muligheder.