Klintevej 211, 4780 Stege

Udsigten over Møns bakkede landskab - skaber stemning og miljø

SOLGT
På strækningen mellem øens hovedby Stege og Møns Klint - ca. 3 minutters kørsel fra golfbanen, ligger ejendommen - tilbagetrukket på grunden og ud til åbne marker.

Bussen holder næsten uden for døren, børnehave og skole ligger lige om hjørnet og Stege nås inden for 10 minutter.

Ejendommen er gået i arv og har således været i families eje i rigtig mange år.

Facaderne er pudsede og malede, taget er med eternit - der er flere plan, muret garage og et udhus i træ - som alt grænser op til de åbne marker og med fælles indkørsel med naboen.

Området er hyggeligt og rigt på natur - der kort afstand til Noret, Østersøen kan nåes i bil på ca. 15 minutter, her er masser af skov og mulighed for, at komme helt ned i gear.

Indbyggertallet vokser enormt på øen, når sommersæsonen sætter ind og et yndet sted og holde sin ferie, her er også utrolig mange pragtfulde strande, masser af gode spisesteder og eget bryghus og selve Stege by - "kan det" som man forventer af en købstad i provinsen.

Via trappe i vestgavlen føres man op til hoveddøren og videre ind i entre`en - som dels fungerer som fordelingsgang og har trappe til 1.salen.

Her er 2 store sammenhængende stuer - naturligt opdelt i dagligstue og spisestue med udgang til terrasse med udsigt over markerne og trin ned til haven.

Her brusebadeværelse, soveværelse, baggang og køkken med spiseplads og nedgang til kælderen.

På 1.salen er der et stort værelse og yderligere plads (størstedele af 1.salen er uudnyttet og nem og gå til, hvis ønsket om ekstra værelser skulle opstå).