Klintevej 220, Hjertebjerg, 4780 Stege

Tæt på fantastisk natur på Møns - mulighed for Flexbolig

SOLGT
På strækningen mellem øens hovedby Stege og Møns Klint - ca. 3 minutters kørsel fra golfbanen og tæt ved Nordfeldts ugenerte stenstrand,

Både stranden ved Ulvshale og Råbylille kan nåes indenfor kort tid.

Bussen holder næsten uden for døren, børnehave og skole ligger lige om hjørnet og Stege nås inden for 10 minutter.

Ejendommen er gået i arv og har således været i families eje i en hel del år.

Facaderne er røde sten. taget er med tagsten, der er flere plan, sammenbygget udhus i træ, lukket have med plæne samt en god lang indkørsel.

Området er hyggeligt og rigt på natur - der kort afstand til Noret, Østersøen kan nåes i bil på ca. 15 minutter, her er masser af skov og mulighed for, at komme helt ned i gear.

Indbyggertallet vokser enormt på øen, når sommersæsonen sætter ind og et yndet sted og holde sin ferie, her er også utrolig mange pragtfulde strande, masser af gode spisesteder og eget bryghus og selve Stege by - "kan det" som man forventer af en købstad i provinsen.

Hoveddøren ligger i facaden ud mod Klintevej og videre ind i entre`en - som dels fungerer som fordelingsgang og har trappe til 1.salen.

Inde til højre er der stor stue, som tidligere var 2 mindre stuer, køkken med spiseplads og dør ud til klinkebelagt fordelingsgang, flisebadeværelse med gulvvarme og bruseniche, fyrrum med pillefyr samt adgang til udhuset, hvorfra der er videre udgang til haven.

På 1.salen er der et stort værelse, repos samt stort soveværelse.

Her en gode takter fra det oprindelige, med bræddegulve der kan høvles, de originale pudsede lofter flere steder og en hyggelig atmosfære.

Ejendommen ligger ud til åbne marker med den skønneste udsigt. Perfekt til den lille familie, førstegangskøbere eller du bare vil have en flexbolig på det skønne Møn.