Kløvervænget 1, Kastrup, 4760 Vordingborg

Stor villa med mange muligeheder i Kastrup

På Kløvervænget 1 I Kastrup, lige udenfor Vordingborg, blev der i 1968 opført en ét-plans villa. Som tiden gik, blev pladsen trang og man udvidede derfor boligen med en 1-sal på 75 kvadratmeter i 1976.
I dag står den røde murstensvilla i en flot og velholdt stand. Her er hele 183 kvadratmeter bolig under husets ta, som er fordelt et køkken, en spisestue to rigtig gode værelser, badeværelse, grovkøkken samt et bryggers i stueplan. Man kan med fordel åbne op mellem spisestue og stue, hvis der ønskes en dagligdagstue i stueplan - det er netop sådan boligen så sig ud ved den opførsel.
Bevæger vi os op ad den simple men yderst pæne trappe, så kommer vi til det, som i dag anvendes som dagligstue. Her er masser af vinduer, hvilket giver et helt fantastisk lysindfald. Stuen er rummelig nok til, at denne kan opdeles i to, således man får ekstra 2 værelser på 1. salen, hvis der skulle være behov for ekstra værelser, eller hvis blot dagligstuen ønskes i stueplan i stedet. Herudover er der to værelser samt et badeværelse på 1. salen.
Kløvervænget 1 er altså en bolig med en masse gode kvaliteter og som har oceaner af muligheder. Tillige kan boligen rumme den større børnefamilie.
Haven er dejligt lukket af med høj hæk hele vejen rundt, hvilket giver en helt ugeneret grund, og danner rammen for en masse skønne familiestunder udendørs.
I Kastrup finder du både handlemuligheder i form af Coop365, Kastrup skole som går fra 0-6 klasse, Børnehuset Troldehaven som er en integreret institution, beliggende i naturskønne omgivelser i Kastrup, med plads til ca. 140 børn, fordelt på tre teams.
Selve Vordingborg by ligger også kun ca. 5 minutter herfra i bil - der er alt hvad må kunne forvente sig af en god købstad - toget kører med timedrift til København og selve byen er i kraftig udvikling også blandet andet grundet den nye Storstrømsbro og det nye Fehermbælt projekt.

Vordingborg har gymnasium, handelsskole, seminarium, kaserne og er hjemby for Danmarks Borgcenter, det tidligere Sydsjællands Museum. Byen har tre havne, to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2. En særlig vej, Morten Olsens Allé, er opkaldt efter bysbarnet, fodboldlandsholdstræner og tidligere landsholdspiller Morten Olsen, som er opvokset i byen. Han er en af de få i Danmark, der i levende live har fået opkaldt en vej efter sig.