Landsted med 5.520 kvm. stor naturgrund - grænsende op til eng, marker og skov

Kohavevej forbinder Ørslev ca. 6 km nord for Vordingborg med Nyråd ca. 5 km. Øst for Vordingborg. Kohavevej 24 er beliggende ca. 1 km. fra Ørslev, smukt og landligt og med skov på østsiden af vejen. Området er let kuperet og iøvrigt et smukt landskab.~

Ørslev er en mindre by med egen folkeskole, dagligvareindkøb og alle hverdagens fornødenheder indenfor kort afstand og tæt på motorvejs til-/frakørsel hvis man har valgt at pendle på job.~

Selve ejendommen på Kohavevej 24 er beliggende på stor flot syd-/vestskrånende grund anlagt med græsplæne og flotte blomsterbede og en del træer ligesom der er opført drivhus i haven. Her er der rig mulighed for at udleve drømmen om at være selvforsynende med frugt og grøntsager.

Boligen fremstår i gulmalede facader, opført i kampesten og mursten og tagdækning er teglsten.

I boligen er der entre/ indgang med trappe til 1. salen, opholdsstue med støbt gulv og med udgang til terrasse, fra stue og terrasse er der pragtfuld udsigt over haven og over marker, haven er iøvrigt solrig og skrånende mod syd-/vest. Fra stuen er der ligeledes adgang til soveværelse. Køkkenet er med hvidmalede elementer (oprindeligt teaktræ) og er fra Vordingborg Køkken. Fra entre er der adgang til badeværelse med badekar, gulvvarme samt vaskemaskine og tørretumbler. På 1. salen er der p.t. repos med skabe samt 2 værelser.

Ejendommen opvarmes med pille- og træfyr.

På ejendommen er der flere udhusbygninger, bl.a. oprindelig kostald der nu anvendes til udhus/depotrum, velegnet til at indrette sit eget lille hobbyværksted, oprindelig svinestald der nu anvendes til lager for træpiller samt depot/opbevaring. Over de oprindelige staldbygninger er der uudnyttet loft.

Herudover er der på ejendommen trægarage samt stor lade opført i træ.

En god beliggenhed med masser af muligheder for at sætte sit eget præg på ejendommen fremtidige indretning og anvendelse.