Kohavevej 4, Sandvig, 4735 Mern

Idyllisk landejendom med smuk udsigt over mark, skov og vand

SOLGT
Denne flotte landejendom har en utrolig idyllisk beliggenhed i udkanten af den hyggelige landsby Sandvig - 10 minutters kørsel fra Præstø. Her er du omgivet af skov og mark, og fra adressen er der få skridt ned til badestranden og den hyggelige havn, hvor der er et fantastisk leben sommeren igennem. Ejendommen ligger på en 2990 m2 stor grund, hvor der blandt andet er en smuk lukket gårdsplads og en helt eventyrlig have med frugttræer, bærbuske, bålplads og en kæmpe græsplæne.

Det flot moderniserede stuehus er på 200 kvadratmeter, og hertil kommer en lade samt udhuse i tre længer med et væld af anvendelsesmuligheder. Her kan du udleve drømmen om hønsehold, hjemmeerhverv, værksted eller pladskrævende hobbyprojekter - plads kommer du ikke til at mangle.

Stuehuset er løbende moderniseret siden 2000 og fremstår lyst og venligt med fine originale detaljer. Eksempelvis er det gamle bindingsværk bevaret, og det skaber en varm og meget charmerende rustik atmosfære gennem hele boligen. Ved at fjerne vægge er der opnået et fint gennemgående lys, der får boligen til at føles endnu større, end den er.

De to sammenhængende stuer er det naturlige omdrejningspunkt i hverdagen. Her er der en hyggelig brændeovn og god plads til at samle familien. I det tilstødende køkken-alrum er der et fint Vordingborg-køkken, praktiske gulvklinker og plads til et stort spisebord. Stueplan rummer endvidere ett godt værelse, to badeværelser og et praktisk bryggers.

På førstesalen er der hyggelige skråvægge og et eminent lysindfald gennem tagvinduerne. Heroppe er der tre gode værelser med kig til himlens stjerner. Det ene værelse har endvidere udgang til en fransk altan med udsigt over det smukke landskab og kig til vandet.

I den parklignende have er der både plads til børneleg og fredfyldte stunder. Der venter også en stor frugthave med ribs, solbær, æbletræer, kirsebær, pærer, mirabeller, hindbær, rabarber og fersken samt højbede og drivhus - ideelle betingelser for at bliver selvforsynende med frugt og grønt. Idyllen fuldendes af den 300 m2 store gårdsplads i herregårdssten, der ligger perfekt i læ mellem ejendommens længer.

Der er smukke gåture langs brinken, hvor du kan nyde de naturskønne omgivelser i fulde drag. Skolebussen kører lige uden for døren, og der er blot 5 kilometer til dagligvareindkøb i Spar.

Der er meget mere at fortælle om denne flotte landejendom med den idylliske beliggenhed i Sandvig - men resten må du opleve, når du besøger adressen selv. Vi glæder os til at vise det hele frem.