Koldingevej 14, 4930 Maribo

Lyst-/jagtejendom med 11 hektar jord - et rigt dyreliv og flere søer med andetræk

Efterhånden som turen går "sydover" ad motorvej E47 og Maribo søerne & byens varemærke kommer til syne inde til venstre, er det næste afkørsel mod Nørreballe, der skal drejes fra på og freden sænker sig, blot ved tanken om, at man er kommet på landet og væk fra storbyens stress og larm og turen går stille og roligt frem mod ejendommen.

Koldingevej er en sidevej til højre, som ender blindt nede i skoven og med meget begrænset trafik, i det hyggelige og aktive landsbymiljø i Østofte, med både godt foreningsliv, købmand, skole op til 7. klassetrin, SFO og 2 børnehaver.

Ejendommen består selve stuehuset der er vinkelbygget, stort kombineret lade/værkstedsbygning, med jagtstue, grovkøkken og badefaciliteter samt naturligvis pladsen til opbevaring. Bag disse 2 bygningere ligger yderligere to større bygninger, som også rummer megen plads, bl.a p.t. 4 hestebokse og med plads til yderligere 4, garage med 2 store automatiske porte etc. og kan indrettes til flere formål, hvis det er "det" der ønskes.

På grunden er der placeret en stor mobilmast, hvor flere teleselskaber betaler leje for at være "på". Hvis man som køber ikke ønsker denne gevinst, foreligger der kontrakt omkring opsigelsesvilkår til teleselskaberne og nedtagning af masten.

JAGTEJENDOM

Grunden tæller 11 hektar og ligger smukt indpakket i skønne naturarealer med søer og udsigten over de åbne vider.

Her er et rigt dyreliv med meget råvildt, harer, fasaner, snepper, duer, ænder og man kan lige nu, høre nattergalen synge. Arealet tæller også remisser - ideel til evt. udsætning og super forhold til andejagt/trækjagt., på den del af grunden, som er udlagt til traditionel landbrugsjord og forpagtet ud til fårehold.

Her er mulighed for at køre på ATV eller bare gå en tur og nyde den smukke natur på grunden eller skoven "for enden ad vejen". Mulighederne er du med til at skabe.

Det vinkelbyggede stuehus er i eet plan og med 2 indgange - dels i facaden ud mod gårdspladsen og bag ejendommen - ud mod haven.

Det store åben og lyse køkken er hjertet i ejendommen - her er opvarmet klinkegulv, masser af skabe samt udgang til både baghaven og gårdspladsen.

Bryggers/baggang med opvarmet klinkegulv med bord- og skabsplads samt lem op til det store uudnyttede loft.

Gæsteværelse med opvarmet klinkegulv, flisebadeværelse med brus og gulvvarme, hyggelig stue med brændeovn, skydedørsparti ud til fliseterrasse samt dobbelt dør ind til vinterhaven, ligeledes med skydedørsparti ud til fliseterrassen.

Entre/fordelingsgang, 3 store værelser samt flisebadeværelse med bruseniche.

Ejendommen rent faktisk rigtig godt i forhold til alfavej - hvor 2 større byer ligger indenfor overkommelig afstand - Sakskøbing og den noget større by Maribo, ligesom der er ca. 5 kilometer til den hyggelige lystfiskerhavn ved Bandholm.

Maribo er en central by og en gammel købstad midt på Lolland med over 5.700 indbyggere.

Den er først og fremmest kendt som Domkirkebyen Maribo, med sin majestætiske gamle klosterkirke, Maribo Domkirke, som byens varetegn og samtidig også som digterpræsten Kaj Munks fødeby.

Maribo er dog mere end det - rent faktisk er den ret aktiv by, hvor handelslivet blomstre, der er masser af butikker, smukke bygninger og et stort torv, der ligesom er omdrejningspunktet for hele bykernen.

Visit Danmark beskriver egentlig ret godt, hvad Maribo er for en størrelse, med dette citat:

Den gamle klosterby Maribo ligger i utroligt smukke naturomgivelser ved skov og sø. Besøg domkirken eller hop på turbåden Anemonen og nyd det hele fra vandsiden.

Centralt på Lolland finder du den gamle klosterby Maribo, anlagt i smukke omgivelser med gammel bøgeskov og direkte ned til Maribosøerne, hvor du om sommeren kan opleve det hele fra søsiden med turbåden Anemonen. Byens vartegn er den majestætiske, gamle klosterkirke, Maribo Domkirke, fra 1400-tallet, men også byens fine, hvidkalkede rådhus fra 1819 på bytorvet er værd at lægge vejen forbi. Syd for byens centrum finder du en række ældre bykvarterer med hyggelige små stræder og mange fine huse. I midten af juli genlyder byen af swingende jazz-toner, når den årlige Maribo Jazz Festival finder sted.

Lige nu er der også masser af byggeri igang - der er ved motorvejs af-/tilkørslen ved og blive udstykket erhvervsgrunde, så man er forberedt på alt det der sker, når Fehmern-forbindelsen begynder at tage form.

Knuthenborg Safaripark ligger også lige om hjørnet - så alt hvad man som tilflytter kunne ønske sig - ja det kan vi rent faktisk prale med, at det findes her !