Kostervej 18, Lendemarke, 4780 Stege

Æstetik i palæagtige rammer krydret med moderne komfort

På indfaldsvejen til Møns hovedby Stege ligger ejendommen tilbagetrukket med udsigt til åbne marker. Ejendommen er bygget i "bedre byggeskik", symmetrisk med originale palæruder og de oprindelige detaljer er bevaret.
Der er ikke mange steder i Danmark, hvor idyllen er så udtalt, som den er på Møn og der er ganske få ejendomme, der er så velbevaret og fyldt med sjæl som netop denne.

Med sin gode størrelse er huset velegnet til såvel den selvstændige erhvervsdrivende som til den store børnefamilie eller som flexbolig til sommerhusfolket.

Haven er professionelt anlagt med en "vild afdeling" med store træer ud mod vejen. Resten er anlagt så man kan opleve forskellige haverum, med lysthuset i baghaven, mange terrasser og solkroge. For enden af indkørslen er der en stor carport med plads til to biler.
Ejendommen ligger i gå- og cykleafstand til Stege by, som er Møns charmerende og levende hovedstad. Byen byder på masser af shoppemuligheder, specialforretninger, gallerier og lækre restauranter. Desuden er skoler, fritidsaktiviteter og dagligvarebutikkerne lige om hjørnet.

Centreret midt i facaden, træder man op af den smukke og originale trappe. Hoveddøren går op og hall`en åbner sig for en og fuldendes af den originale kvartsvingstrappe til 1.salen.

I stueetagen er der 3 stuer en suite med stuk og god loftshøjde. Der er brede vinduespartier med palæruder. Fra spisestuen er der kig til alle stuerne, og der er via glasdøre forbindelse til en hyggelig karnap. Herfra er der udgang til den overdækkede terrasse. I den midterste stue er der brændeovn, og den sidste stue er indrettet til musikrum og bibliotek. Køkkenet er holdt i husets stil med adgang til spisestue og hall. Etagen rummer desuden et stort værelse, fordelingsgang og lyst badeværelse med muret brusekabine.

På førstesalen er der en repos og fire gode værelser. I det midterste værelse er der en kvist med udsigt over marken, de fredede jordbassiner samt et kig til mønsbroen og vandet. Der er også yderligere et badeværelse.

Endelig er der kælderen som er belagt med smukke klinker med 4 disponible rum. Her findes også husets pillefyr.