Krogvej 1, Rejnstrup, 4250 Fuglebjerg

Idyllisk, stråtækt lystejendom med skov som eneste nabo

SOLGT
På Krogvej 1 i de fredelige og idylliske landskaber nogenlunde midt mellem Næstved og Slagelse ligger denne imponerende og yderst velholdte ejendom. Grundens 2,7 hektar ligger op mod åbne marker og skov, mens selve boligen byder på en gennemført, charmerende æstetik, hvor facadens klassisk udtryk går flot i spænd med et detaljerigt indre. Velkommen til!

Stedet udmærker sig særligt ved den fredelige beliggenhed, hvor I på den ene side er ganske nær hverdagens gøremål, men tilsvarende er I behageligt afsondret i de naturskønne omgivelser. I Glumsø cirka syv kilometer mod nordøst finder I således skole, pasningstilbud og indkøb, og fra haven er der indgang direkte til skoven mod syd. Ved ankomst hertil kører I ad den lange allé, før I ledes gennem elporten ved matriklens grænse. I kraft af jordtilliggendets omfang er hestehold en mulighed, hvilket yderligere understøttes af laden og de tre hestebokse på matriklen.

Huset blev opført i 1877, og allerede udefra fremstår den vinkelbyggede villa flot. Facaden er henholdsvist pudset og udført med synligt bindingsværk, hvor de sortmalede træ står skarpt mod de hvide tavl. Det stråtækte tag passer eminent til det øvrige, og som I træder inden døre, mødes I af 251 kvadratmeter bolig, hvor elegante kvalitetsmaterialer præger billedet.

Den betragtelige hall byder behørigt velkommen, og allerede herfra breder de italienske, hårdtbrændte klinker sig, som vil bemærkes i hele stueplanet. Under lofterne fremhæves ejendommens høje alder af de blotlagte dele af trækonstruktionen, og videre herfra følger stuerne i åben forbindelse. Brændeovnen bidrager positivt til den hyggelige atmosfære, mens lyset strømmer ind via de sprossede vinduer med forsatsruder.

Køkkenets skabselementer er delvist murede og ledsages af en sort granitbordplade, og i det tilstødende bryggers ses blandt andet en massiv træbordplade. Etagen afrundes af to værelser, hvoraf det ene er udstyret med en integreret skabsvæg, samt et badeværelse. På første sal venter en stor stue med massivt plankegulv, og ved den østlige gavl er der udgang til en fremragende altan. Herfra kan I nyde den sublime udsigt over det omkringliggende landskab.

I vinklen mellem er to længer råder I over gårdhavelignende terrasse, og endnu en af slagsen gives på den sydlige side af huset. Også de to søer vil vække begejstring, ligesom dele af den forhenværende granplantage er bibeholdt på grunden.

Tilknyttet ejendommen er der slutteligt en værkstedsbygning, der vil kunne omdannes til beboelse, samt en dobbeltcarport.