Kvædevej 3, Bakkebølle Strand, 4760 Vordingborg

Højtbeliggende på stor hjørnegrund med autentisk stemning

SOLGT
Ligegyldig hvilken vej man vælger for at komme til Bakkebølle Strand - rammes man af marker, skov og den frie natur, inden skiltet viser ned til området.

Vejene i området er lukkede - og cirka midtvejs i den gamle del af udstykningen ligger ejendommen på hjørnet af Frugthaven og Kvædevej - hvor udsigten over vandet kun bliver endnu mere betagende.

Ejendommen ligger højt - udsigten er betagende - hvor man næsten har fornemmelse af, at kunne overskue det meste af området.

Om sommeren er der privat badebro og et lille bådelaug.

Ejendommen i sig selv er rigtig hyggelig og har stået ubenyttet hen i rigtig mange år og alt er mere eller mindre, som da ejendommen blev opført i 1972.

Bakkebølle var indtil 1774 ejet af Vordingborg Rytterdistrikt. Siden kom det under godset Liliendal ved Mern. I landsbyen er rejst en sten til minde om Bakkebølles frikøb fra Liliendal i 1795, hvor de 16 bøndergårde overgik til selveje. Tidligere var der i Bakkebølle et trinbræt på Kalvehavebanen.

De nærmeste golfbaner er Møn Golfklub i Stege (ca. 21 km), Falster Golf Klub ved Eskilstrup (ca. 26 km), Sydsjællands Golfklub ved Næstved samt Næstved Ny Golfklub (begge ca. 41 km).

Grundejerforeningen råder over grønne fællesarealer og der er flere steder nedgang og-/eller adgang bademuligheder i Storstrømmen & der er gode fiskemuligheder langs hele kysten.

Selve fritidshuset er meget typisk for årstallet med facader i træ, taget er tagsten og der er også blevet plads til en 3 kvadratmeter stort udhus (under taget) og som en del af selve ejendommen.

Haven er mest en naturgrund, hvor gammel beplantning og plæne samt trin op til ejendommen fra selve Kvædevej.

Hoveddøren sidder i facaden ud mod Kvædevej og entre`en byder velkommen.

Der er 2 værelser, flisebadeværelse med brus, åben stue med udgang til overdækket og sydvendt terrasse samt åbent køkken i.f.m. stuen og samtidig med udgang til forhaven.