Langebæk Gade 21, 4772 Langebæk

Lækker hesteejendom i Langebæk

SOLGT
Leder I efter en landejendom på Sydsjælland med mulighed for hestehold?
Så skal I lægge vejen forbi Gyldenagergård i den hyggelige landsby Langebæk. Her får I en moderne ejendom i idylliske omgivelser, så jeres liv på landet kan blive lige dele oplevelser og komfort.
Gyldenagergård består af et stuehus fra 2004 og tilhørende bygninger på i alt 234 m2, der rummer fem hestebokse, en ponyboks samt en garage.
De godt 3,6 ha land er udlagt til græsning samt ridebane.

Boligen byder i stueplan på en stor stue i åben forbindelse med køkken-alrummet. Det store opholdsrum har udsigt til haven og ridebanen, og her er udgang til den overdækkede terrasse, som er belagt med hårdttræ i en smuk, varm glød. Samme type træ er i øvrigt også benyttet på hesteboksene i stalden - en lækker detalje, der vidner om ejendommens gennemførte kvaliteter. Stueetagen er desuden indrettet med på tre værelser samt et bryggers og et badeværelse.
På første sal er der yderligere fire værelser, og endelig er der gulvvarme i hele huset.
Det gode familieliv på landet har ikke blot fine rammer på selve Gyldenagergård. Det har det også i resten af området. Der er gode indkøbsmuligheder og skole med skolebus i nabobyen, Stensved.
Når I for alvor vil suge naturen til jer, kan I spadsere ned til Langø Havn ved Ulvsund og holde picnic eller sejle en tur på sundet, hvis I melder jer ind i det lokale bådelaug. Og har I ridekort, er der selvfølgelig også smukke natur- og skovområder, der kan udforskes på hesteryg.
Bestil en fremvisning allerede i dag, så vi kan byde jer velkommen på Gyldenagergård og vise jer ejendommens mange herligheder.