Langgade 12, 4780 Stege

Helårsbolig eller sommerresidens med autentisk ø-stemning

SOLGT
Vi er på en af byens stille veje - der rent faktisk kører parallelt med Langelinie, som er vejen ud mod vandet, i en af Stege by`s mange gode kvarterer - hvor man praktisk taget ikke behøver nogen bil, da alt ligger indenfor gåafstand - byens hovedstrøg, alle Øen`s kulturudbud, og den store lystbådehavn, der ligger lige nede for enden af vejen til venstre.

Mod nord skiller Ulvsund Møn fra Sjælland, mod vest skiller Grønsund øen fra Falster og i sommerhalvåret sejler færgen Ida, fra Bogø over til Stubbekøbing. Møn er kendt for naturskønhed og pragtfulde badestrande - og som nævnt ligger den nærmeste kun få minutters kørsel herfra.

Her er kirker med kalkmalerier af Elmelundsmesteren og Geocentret ved Møns Klint er så absolut også en skøn oplevelse, ligesom Nordens første Dark Sky Park ligger på Møn - Nyord, med et certifikat af højeste karat.

Dette er kort fortalt en helt unik ejendom i et af Danmarks smukkeste naturområder og Møn er derfor også netop blevet godkendt af UNESCO som biosfære område. UNESCOS biosfæreprogram samler verden rundt steder med unik natur, hvor befolkningen vil udvikle liv og arbejde i pagt med naturen.

Ejendommen kan erhverves som helårsbolig eller som fritidshus efter flexbolig-ordningen.

Ejendommene på Langgade er stort set alle sammenbyggede og med facaderne direkte ud til selve vejen.

Det gode er nærheden til alt og trafikken på vejen er yderst minimal, da det primært er vejens beboere, der kommer kørende.

Nuværende ejer købte ejendommen i 2012 som en "projekt" og håndværkerne gik i gang og endevendte alt, til det resultat vi ser vi ser i dag.

Alt fremstår flot og indflytningsklart samt med gulvvarme i hele stueetagen, der kører på fjernvarme og hvor der enten er klinkegulve eller trægulve.

Entre`en er åben og rummelig, med udgang til den flisebelagte og lukkede gårdhave, med et helt særligt miljø.

Her er værelse, stor åben og kombineret stue/køkken/alrum, med alt i hvidevarer og samtidig også udgang til gårdhaven.

Badeværelset er stort og lyst og et lille disponibelt rum under trappe til 1.salen.

For enden ad trappen til 1.salen er der stor og møblerbar repos - nogen ville måske endda bruge den som tv-stue og der udgang til terrasse, hvor tagene fra Stege by`s mange gamle og charmerende ejendomme, bliver endnu mere udtalte.

Her er også toilet og godt soveværelse.