Lindegårdsvej 16, Svendsmark, 4780 Stege

Lystejendom med ca. 10 hektar og ca. 400 m. strand/kyst direkte ud til Østersøen

Lindegaarden er omtalt i bogen om større Danske gårde, ligger ganske centralt midt på Møn, hvor der ikke er langt til noget og har været i families eje siden 1969.

Som ejendommen udbydes her, er der ikke med den samlede jordmængde der rent faktisk hører til ejendommen, da der udover det som er beskrevet i materialet også er mulighed for, at tilkøbe de øvrige ca. 57 hektar Mønsk lerjord og tilhørende maskinhus/kornlade på 800 kvadratmeter for en merpris på kr. 14,5 millioner.

Der er faktisk 2 mindre alle`er op til stuehuset og det første syn der møder jer, er den idylliske gårdsplads, de blomstrende træer og grønnne buske, som alt er smukt omgivet af de tidligere driftsbygninger, hvor der også er toilet, fyrrum med pillefyr, vognport, garage, mulighed for hestehold o.s.v. og som alt bør ses og opleves i en sammenhæng.

Grunden der hører med i salget er i sig selv en oplevelse, dels fordi den er så stor at man kan gå på jagt, her er egen mose og engareal, lille granplantage og så naturligvis den omstændighed, at der er ca. 400 meter egen strand/kystlinie ned til i Østersøens daglig vande.

Området er rigt på naturoplevelser - man kan sidde tilbagelænet og nyde årstidernes skiften. Stranden ligger lige nede for enden ad ens egen grund, direkte ud til Østersøen med mulighed for aktiviteter ved stranden som kitesurfing, kajakroning, paddleboard eller fiskeri, og flere steder på Møn er der hyggelige lystbådehavne.

8 minutter fra ejendommen ligger Møns Golfklub ved Præstekilde Hotel og yderligere 15 minutter længere fremme, det nye Geocenter ved Møns Klint. Turen til øens hyggelige købstad, Stege tager 10 minutter.

På stuehusets facade ud mod gårdspladsen, står gårdens navn smukt og pryder over de 2 indgangsdøre til ejendommen.

Det charmerende ydre går igen inde i boligen, hvor I også kan glæde jer over et dejligt lysindfald og plads er der rigeligt af.

Her er både herreværelse, stort dagligstue-miljø med dobbeltdøre ind til den meget store spisestue med sine høje hvide paneler, stukloftet og dobbeltdør ud til den store fliseterrasse med trin ned til haven og følelsen af, at man rent faktisk kigger ind i Østersøen.

Der er også et stort spisekøkken, grovkøkken med plads til vaskesøjle, gammelt fadebur, lille trapperum med opgang til 1.salen, disponibeltrum, viktualierum, klinkebelagt baggang, lyst flisebadeværelse med gulvvarme og brus, værelse samt en imponerende hall-lignende entre.

Via smuk trappe er der forbindelse til første sal. Heroppe venter et stort uudnyttet loftsrum med masser af muligheder.

Ydermere er der repos, meget stort soveværelse med kvist og en fabelagtig udsigt over vandet, fordelingsgang, yderligere 2 store værelser og stort badeværelse i kvist mod gården.

Det er ikke kun selve ejendommen, der stjæler opmærksomheden. Vent til I oplever den storslåede natur og omgivelserne, men det venter vi med at fortælle mere om, til vi mødes på stedet og får den fulde oplevelse.