Lundby Hovedgade 88, 4750 Lundby

Smuk patriciervilla i stationsbyen Lundby mellem Vordingborg & Næstved

SOLGT
Smuk og nænsomt renoveret og godt vedligeholdt "Patriciervilla" gulmalet - 3 fulde etager samt uudnyttet loftetage, beliggende i helt lukket 3379 kvm. stor parklignende have med gamle frugttræer, flisebelagt indkørsel og gårdsplads samt flere gode solterrasser. Desuden god stor garage/udhusbygning og stort drivhus, - alt lige til at flytte ind i. - 2 minutter til stationen, 15 minutter til Vordingbog og Næstved, samt kun 1 times kørsel fra København.
Stueetagen: 2 smukke sammenhængende stuer, den ene med karnap, den anden med udg. til veranda samt yderligere 1 lille tv-stue. Rigtig hyggeligt og lyst spisekøkken med hvide køkkenelementer, god skabs- og afsætningsplads og diverse hvidevarer. Fint toilet/badeværelse med bruser samt entre med åben trappe til 1.sal, som er indrettet med: Stor repos med adgang til 4 gode store soveværelser, de 2 med direkte adgang til walkin-closet, ældre flisebadeværelse med karbad samt opgang til det store uudnyttede loft. Kælderen, der har en god lofthøjde, er indrettet med: Kombineret fyr/vaskerum med oliefyr, lækker vaskeafsnit med et væld af skabe, bord, vask og vaskesøjle. Stor gildesal, viktualierum og vinkælder samt "the man`s rum" med bar og plads til hygge.
Interiøret er i videst muligt omfang blevet bevaret, det være sig døre, vinduer, gulve, dele af lofter m.m.. I 2004 er el-install. vand, afløb m.m. blevet grundigt gennemgået og om nødvendigt udskiftet.

En ejendom der kan være vanskelig at beskrive - den bør ses og opleves.