Lundevej 16, 4760 Vordingborg

Masser af kvadratmeter til overkommelige penge og med musik fra motorvejen

SOLGT
ÅBEN FOR BUD

På strækningen mellem Ørslev og Mern ligger dette store vinkelbyggede landhus, smukt placeret med naturen og de åbne marker i baghaven - omkranset af høje gamle træer.

Ganske vist løber selve Lundevej parallelt med sydmotorvejen, så når man står foran ejendommen på gårdspladsen, kan man høre motorvejen og hvis vinden står i den "rigtige retning" kan man også lidt i baghaven, men de øvrige tidspunkter og er man inde i ejendommen, er der ikke mere støj her, end så mange andre steder.

Som nævnt er der rigtig mange kvadratmeter bolig - 244 - for og være helt præcis og derudover er der (jfr. B.B.R.) godkendt yderligere 114 kvadratmeter på 1.salen, som p.t. står uudnyttet hen, men er lige klar til og gå i gang med, så det samlede areal rent faktisk vil kunne komme op på 358 kvadratmeter.

Nuværende ejer købte ejendommen i 2016, hvor den forrige ejer i perioden fra 2006 og frem til 2016 har forestået en masse renovering og dertil har nuværende ejer også sørget for, at det kun er blevet endnu bedre.

I forlængelse af selve boligen er der også et værksted og en stor carport - ligesom der er div. småskure og en god stor fritliggende høj carport, hvor bl.a. en kassevogn kan parkere. BEMÆRK: Carporten og småskurene er IKKE godkendt- og påført B.B.R., så hvis man som køber IKKE ønsker og overtage disse, bliver de blot fjernet af sælger.

De fleste steder på grunden grænser de åbne marker op til denne, og udsigten over de åbne vider kan nydes i fulde drag, og der kommer ofte dyr på besøg fra markerne og den nærliggende skov.

Ejendommen ligger tæt på tilkørsel til motorvejen som nås inden for ca. 10 min. og om man skal til København eller Rødby, er der ca. 1 times kørsel. Skole, børnehave og dagligvareforretning, der har åbent alle ugens dage til kl. 22.00, ligger kun 5 minutter fra ejendommen og har alt hvad med rette må kunne forvente sig af en landsby.

Det første syn der møder dig når du ankommer til ejendommen, er den store og rummelig gårdsplads, hvor der er plads til det hele.

Det er også her man bl.a. kan komme ind i selve ejendommen og via døren her - ind til den kombinerede fordelingsgang/vaskerum - der forgrener sig ud til alle vinkler og desuden har dør ud til baghaven - som samtidig også har den funktion, at man kan komme fra carporten og ind til ejendommen.

Her 4 meget store værelser og et lidt mindre soveværelse med walk-in-closet, entre.

Et meget stort badeværelse med spabad og brus, stor åben stue med udgang til delvist overdækket fliseterrasse samt et rigtig stort køkken/alrum - hvor livet kan leves.

Fra fordelingsgangen er der også opgang til det store 114 kvm. store uudnyttede loft/1.sal.

Der er naturligvis gulvvarme overalt.

Det er en ejendom med uanede muligheder, hvad enten man er den kræsne pladskrævende familie, eller man går med tanker om bofællesskab

Ifølge tilstandsrapporten skal man som køber bl.a. være opmærksom på at, Tagkonstruktionen er underdimensioneret og ikke udført håndværksmæssigt korrekt og spærafstanden er for stor til den anvendte lægtedimension mod øst. Til dette oplyser sælger, at der aldrig i dennes ejertid har været grund til bekymringer i den henseende, men kom selv om se.