Lungsgab 1, Enø, 4736 Karrebæksminde

I 2.række til den bedste badestrand og udsigt til vandet fra hemsen

SOLGT
Et HELVETIA sommerhus er noget helt særligt og dette er ikke nogen undtagelse (se mere herom på næste side).

Sommerhuset her på Lungsgab 1 ligger kun ca. 75 meter fra det - som man godt kan kalde - en helt fantastisk badestrand - lang, bred og sand i lange baner.

Udover selve stranden er der under 5 minutters gang til selve byen , hvor der er alt, hvad man med rette må kunne forvente sig af en rigtig ferieby, med specielforretninger, restaurationer, lystbådehavn etc. - så man bliver faktisk grebet af den skønne og maritime stemning, der hersker overalt.

Selve området ved Enø og Karrebæksminde er virkelig stort, så der er også masser af plads til og gå på opdagelse i naturen, tage en kanalrundfart med det hyggelig skib "Friheden" - der dagligt i sommerhalvåret sejler mellem Karrebæksminde og Næstved, med stop ved det eventyrlige Gavnø Slot.

De fleste grunde i området er ejet af Næstved kommune og udlejes til sommerhusejerne, med det er ikke tilfældet her, hvor nuværende ejer købte grunden "fri" til sig selv og som en ekstra bonus, er denne grund rent faktisk en af de større i området.

På 2 af siderne grænser grunden direkte op til fredet skovareal, så reelt er der kun en nabo og så naturligvis genboer og der er rigtig god plads til flere biler i indkørslen, der er overdækket vildmarksbad, et enestående - delvist overdækket - gårdhavemiljø med udekøkken, koldt- og varmt vand, udendørsbruser - ligeledes med kold og varmt vand, gæsteannex (står noteret hos kommunen som udhus !) med gulvvarme, 4 sovepladser og toilet, redskabsrum etc. - og den sidste del er udlagt med plæne, hvor robotplæneklipperen sørger for, at der også her er trimmet året rundt.

Det smukke ydre går igen i det indvendige, hvor der ej heller her er sparet på noget, gulvvarme i el overalt, loft til kip, vinduesplader i sort granit og alt holdt i venlige og lyse farver, fuldstændig klar til at overtage.

Fra den overdækket gårdhave er der indgang til det hvide køkken, med elementer fra SVANE-køkkenet, alt i hvidevarer og ovenlys der giver en særlig stemning.

I forlængelse af køkkenet er der åben spiseplads, der leder naturligt ind i stuen - der er orienteret mod syd/vest, med udgang til fliseterrasse og samtidig trappe op til hems, hvor der både er smuk udsigt til vandet og glas i gulvet ned til stuen, der forstærker lysindfaldet yderligere.

Soveværelset er stort med masser af skabe og mulighed for at etablere yderligere en hems.

Badeværelset er lyst med en smuk muret glasvæg, som danner en elegant ramme ind til brusenichen.

Om Helvetia. Helvetia Huse 1959 til 2021.

Helvetia Huse er kendt for sine Rækkehuse, tegnet af Lindhart Hermann, der også er byggefirmaets ejer. Desuden bygger firmaet parcelhuse og arkitekttegnede liebhaverboliger på Sjælland, hvor størstedelen er bygget i Nordsjælland samt Næstved og omegn.

Helvetia Huse har med sine 50 års erfaring bygget omkring 1.500 boliger i både ind- og udland, blandt andet i Sverige, Schweiz og Holland.

Firmaet blev grundlagt af Osvald Hermann, og blev for snart 20 år siden overtaget af Lindhart Hermann.

I Helvetia Huse er der 3 fastansatte medarbejdere, derudover samarbejdes der med en nøje udvalgt skare af underentreprenører, som har bevist, at de kan leve op til Helvetia Huse's høje kvalitetskrav.

Helvetia Huse er medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af Byg garantiordningen, hvis formål er at skabe tillid og tryghed hos den private forbruger ved indgåelse af aftaler med entreprenører og håndværkere.

Når du bygger med Helvetia Huse, får du kvalitetsbyggeri, overholdte tidsplaner og et hus til den aftalte pris. Det vigtigste mål, ved enhver opgave vi løser, er, at vores kunde er tilfreds med vores arbejde.