Lyremosen 2, Moseby, 4871 Horbelev

4 længet landejendom med ca. 5 ha jord

I den lille hyggelige landsby Moseby på det nordøstlige Falster, summer alt af fred, ro og tid til fordybelse - og Lyremosegaard er ingen undtagelse.

Vejen op til Lyremosegaard deler man med naboejendommen, som er sognets præstegård. Man drejer ind til højre til den gode gårdsplads, mens vejen forsætter lige ud til åbne marker og udsigt ud i det uendelige.

Ejendommen er nok det de fleste til kalde en rigtig "bondegård" - 4 længet, med stor gårdsplads, en masse store længer og et smukt stuehus i 3 plan samt en parklignende have med egen frugtlund, der ligesom fuldender det hele.

Alle bygninger er med pudsede og hvidmalede facader, taget på udbygningerne er med eternit eller pandeplader og selve stuehuset er med flotte røde tegl.

Med til ejendommen hører en stor smuk mose/søområde, som man nemt kan komme til via vejen og med kun 10 min. gang dertil.

Landsbyen ligger ca. 8 kilometer fra købstaden Stubbekøbing med institutioner, skole, indkøbsmuligheder og et rigt foreningsliv og i nærområdet, er der flere små økologiske gårdbutikker med friske råvarer.

Er behovet at komme til en større by, ligger Falsters "hovedstad" Nykøbing Falster ca. 18 kilometer herfra og rummer alt hvad man med rette må kunne forvente af en storby.

Ejendommen ligger ideelt idet motorvejen kan nåes på 20 minutter i bil og endelig er der kun 1 time og 25 minutters kørsel til den Københavnske hovedstad.

Det charmerende Hesnæs ligger ca. 3 kilometer væk og er bl.a. kendt for sit hyggelige havnemiljø og brede sandstrande, ligesom en smagsoplevelse af de store venter i restauranten Pomle Nakke Traktørsted. Golfklubben Virket, der ligger ca. 13 kilometer væk er kendt som en kvalitetsbane og sådan kunne vi blive ved.

Stuehuset er stort og præsentabelt og opgangen til entréen er via trappen med 3 trin.

Entréen byder velkommen indenfor og inde til højre er der meget stor vinkelstue, der rummer plads til både spisestue og "stads-stuen".

Her er stor dagligstue med udgang til sydvendt terrasse og haven.

3 gode værelser, ældre flisebadeværelse med kar, baggang med opgang til 1.salen samt spisekøkken med nedgang til den højloftede kælder.

1. salen rummer stort multirum/stue med kvist og udsigt over haven, 2 store værelser, brusebadeværelse samt stort soveværelse.

Den højloftede kælder er med vaskerum, fyrkælder med oliefyr, 3 disponible rum samt gang med opgang til gårdspladsen.

En virkelig præsentabel gård.